FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Au bătut palma: Andrei Ionescu se întoarce în Liga 1

Articol de GSP - Publicat joi, 06 septembrie 2018 16:59

Andrei Ionescu (30 de ani) a fost în ultima săptămână la antrenamentele celor de la FC Voluntari, unde Ioan Andone anunță că va și rămâne.

Liber de contract după despărțirea de indienii de la Aizawl, mijlocașul de 30 de ani cotat la 100.000 de euro a mai fost la Voluntari în prima parte a anului 2017, când a prins 126 de minute în 3 meciuri în Liga 1. 

Andrei Ionescu este un jucător cu experienţă, l-am avut şi săptămâna trecută la antrenament. L-am luat în pregătire, va semna şi un contract, pentru că este un jucător care poate decide un meci”, a declarat Ioan Andone pentru TV Telekom Sport.

Poreclit pe vremuri " Micul Balaci", Andrei s-a pregătit vara această alături de naționala jucătorilor fără contract. În același timp urmează cursurile pentru a-și lua licențele de antrenor.

  • Gazeta a realizat în această vară un amplu interviu cu mijlocașul care în urmă cu 10 ani era văzut drept unul dintre cei mai talentați fotbaliști din România.

EXCLUSIV "Micul Balaci" a ajuns la 30 de ani: greșelile pe care și le reproșează Andrei Ionescu și cum vede viitorul: "N-am timp de regrete"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
fibra
fibra  •  06 Septembrie 2018, 23:16
Postat de apollon pe 06 Septembrie 2018, 17:30

Nationala jucatorilor fara contract??? Poate apare si nationala jucatorilor fara minge.

Aia o avem întâlnește Muntenegru.

fibra
fibra  •  06 Septembrie 2018, 23:14

Andone a fost pus să distrugă Voluntari -ul și va reuși. Cum să iei un ratat?

fanucraiova48
fanucraiova48  •  06 Septembrie 2018, 21:44

Pai déjà a fost la ne-a gigel asta mai baieti ATI uitat rusinica

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close