FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - PANDURII

Au fost mai buni, dar s-au salvat pe final de meci! Care au fost cei mai slabi oameni de pe teren + statistica înfiorătoare pentru Rednic

Articol de GSP - Publicat luni, 21 martie 2016 09:31

Dinamo și Pandurii au terminat la egalitate, scor 1-1, scor care le ajută doar pe rivalele din play-off.

Gorjenii au controlat jocul, însă au fost foarte aproape de a pleca fără vreun punct de la București.

Golul lui Hora din minutul 89 a adus o explozie de bucurie pe banca formației din Oltenia. Vezi mai jos statistica și caseta meciului:

06

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
duta_dd
duta_dd  •  21 Martie 2016, 21:16

Mi de pare normal ca Mircea sa plece din moment ce Negoita nu aduce si fotbalisti iar Rednic trebuie sa faca din *** si sa mai si pocneasca la fiecare meci...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

calinescu_
calinescu_  •  21 Martie 2016, 20:21

DIN PACATE CE SPUNEAM EU INCA DUPA MECIUL CU FCSB SE ADEVERESTE ...!!!! REDNIC MIZEAZA IN CONTINUARE PE MAINI MOARTE SI REZULTATELE SE VAD ...!!! HANCA PARCA E DIN LIGA A IV ......!!! SCZ ... DATA TRECUTA AM ZIS CA E DE A III-A. DE BICFALVI AM ZIS CA NU MAI POATE ALERGA ....!!! DE ANTON AM ZICEAM CA E DE LIGA AIII-A ...!!! DE ROMARIO ZICEAM CA E DE LIGA A II-A DAR DIN PACATE SCADE DE LA MECI LA MECI ...!!! DE CE I-AM DAT PE FEUSI SI PE VOINOVICI ...????????????? DE CE NU IL FOLOSIM PE SINGURA ARIPA DIN LOT , VALI LAZAR ?????? OLTEANU ARE CONTRACT CU FIICA-SA SI IL JOACA ARIPA ......!!!! STRAMBU E MESERIAS , DAR FIIND PREA LACOM DUPA UN AN DOI DA CU PICIORUL IN TOT CE A CONSTRUIT IN PRIMUL AN ....!!!!

1425838917717550
John Milne  •  21 Martie 2016, 13:49
Postat de romelo777 pe 21 Martie 2016, 11:19

nu vad de ce joaca rednic cu kortzog ala,e praf de tot!nu are nici o viziune in joc!de 3 meciuri joaca titular si e degeaba!filip e cu mintea in aer,viseaza sa joace in europa dar nu are ce cauta nici in liga 1!rotariu mort de cateva meciuri!

Bani prostalaule . Mai sunteti ma ? :))))))))))))))

Vezi toate comentariile (17)
Comentează