FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Au greșit Reghe și Becali? Steaua și-a găsit noul decar: "Acolo dă cel mai bun randament!"

Articol de GSP - Publicat luni, 13 martie 2017 15:46

Ovidiu Popescu este titular incontestabil în primul "11" al Stelei și a devenit rapid jucătorul preferat al lui Gigi Becali.

Patronul Stelei l-a impus la mijlocul terenului, cerându-i lui Reghe să nu-l mai folosească pe postul de fundaș dreapta.

Cristi Opria, impresarul jucătorului de 22 de ani, l-a lăudat și a spus că cel mai bun randament îl dă în spatele atacanților și că ar fi un "decar" foarte bun.

"Acesta este de fapt postul lui, în spatele vârfului. Acolo dă cel mai bun randament. El, de când l-am promovat eu la 17 ani, acolo a jucat. A mai fost folosit închizator, în dreapta, în stânga, dar el, cel mai bun este ca «decar». Eu tuturor antrenorilor le-am spus că acesta este postul în care dă cel mai bun randament.

Este un copil extraordinar, care muncește foarte mult. E cu capul și cu gândul numai la fotbal. E cuminte, serios și am mare încredere că va deveni un jucător foarte important al echipei naționale. Va fi un om de baza", a spus Opria pentru ziare.com

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (5)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  14 Martie 2017, 08:11

LUATIO DOMOL AN ACEST JOC SA REMARCAT X Z ETC DUPA CONSUMAREA CAMPIONATULUI SE POATE TRAGE CONCLUZIA UN JOC NU SE PUNE LAUDELE UMFLAREA POATE DAUNA GRAV SANATATII

zagna
zagna  •  13 Martie 2017, 19:07

"Specialistul" Cristi Opria, optarul joaca in spatele varfurilor ! Zecarul joaca la mijloc , acolo unde este nevoie de omul in plus, el este cu pastrarea mingii si pasa decisiva...

ares123
ares123  •  13 Martie 2017, 18:04
Postat de Iulian Tecuceanu pe 13 Martie 2017, 17:39

Dupa pauza Miriuta (marele antrenor?!?)***

Auuu, si ma cam speriasem ca nu mai apareti cu placa asta cu blat-ul. Pe aia cu arbitrii nu o puneti ?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează