FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Au plimbat "veverita"

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 iulie 2007 00:00

Tchegnon Zola a crezut ca va juca la Rapid, dar s-a ales doar cu un tur al Bucurestiului.Rapid a cautat fundas dreapta si a gasit unul tocmai in Benin. Sylvere Tchegnon Zola are 22 de ani, joaca la "satelitul" lui Chateauroux, in liga a patra franceza, si e international din Benin. Veverita, pentru ca asa sint porecliti fotbalistii din reprezentativa acestei tari. Africanul a fost chemat de giulesteni saptamina trecuta pentru tratative si teste. "Vino luni sau marti", sustine impresarul Radu Gradinaru ca a sunat invitatia lui Grigore Sichitiu.

Tchegnon a venit martea trecuta in Romania si a asteptat doua zile sa fie chemat la antrenamentele Rapidului. In zadar. S-a trezit abandonat in Romania, pentru ca impresarul lui n-a mai reusit sa dea de oficialii din Grant! "Sichitiu nu mi-a mai raspuns nici la mesaje. A trebuit sa-l plimb pe jucator prin Bucuresti timp de doua zile, pentru ca era suparat de ceea ce i se intimpla", a povestit agentul lui Tchegnon. Fotbalistul s-a intors in Franta cu o experienta in plus. A aflat cum e sa negociezi cu un club roman si a vazut Bucurestiul.

Abandonat pentru Tamandare

Tchegnon nu i-ar fi costat mult pe rapidisti si nici salariul fotbalistului din Benin n-ar fi fost unul prea mare. De ce giulestenii au renuntat totusi sa-l mai aduca pe fundasul african? Pentru ca au gasit intre timp o alta varianta pentru postul lui. Lucian Marinescu l-a propus pe brazilianul Marcos Tamandare, care a si semnat in urma cu trei zile un contract pe un an cu Rapidul.

2 fundasi dreapta are Rapid acum, pe Tamandare si pe Sapunaru

5 straini sint in lotul giulestenilor: Apoula, Tamandare, Bozovici, Cesinha si Boya

80.000 de euro anual solicita Tchegnon pentru a juca la Rapid

Explic. foto: Tchegnon (al doilea de la dreapta, pe rindul de jos) e imprumutat de Chateauroux la SC Balma, in liga a patra


"Rapid si-a batut joc de fotbalist. Un club serios nu face asa ceva niciodata, indiferent daca se razgindeste si nu-l mai vrea pe un jucator"
Radu Gradinaru, impresarul lui Tchegnon Zola


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează