FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ANORTHOSIS 1-1

Au prins roşu în obraji » Dinamo a controlat meciul cu Anorthosis, dar a terminat la egalitate, scor 1-1

Dezamăgitor sîmbătă în testul cu Grodig (0-3), Alexe a jucat excelent aseară. Pe lîngă golul izbutit, el a iniţiat şi alte faze spectaculoase
Dezamăgitor sîmbătă în testul cu Grodig (0-3), Alexe a jucat excelent aseară. Pe lîngă golul izbutit, el a iniţiat şi alte faze spectaculoase

Articol de GSP - Publicat luni, 02 iulie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 01 iulie 2012 22:31

Cu o echipă ce se vrea a titularilor, Dinamo a controlat de la un cap la altul meciul cu ciprioţii, însă a ratat victoria pe o greşeală copilărească.

Cu toţi veteranii pe gazon, Dinamo e mai sigură, ţine posesia enervant de mult pentru adversar şi e mai eficientă. Contra lui Anorthosis Famagusta, o trupă pigmentată cu brazilieni, spanioli şi argentinieni, pe lîngă vechile cunoştinţe Spadacio şi Alexa, "cîinii" au impus respect.

Greu de ales în poartă
Să alegi între Bălgrădean şi Naumovski în momentul de faţă e vorba doar de fler. Amîndoi au intervenţii sigure şi reflexe. Primul a potolit potopul de goluri împotriva lui Grodig sîmbătă, iar macedoneanul a parat ieri tot ce era omeneşte posibil, plus ieşiri sigure pe centrări.

Siguri doar în formula Luchin-Grigore
După plecarea lui Moţi, tricourile de titular în centrul apărării s-au împărţit la Luchin şi Grigore, cei doi evoluînd aproape fără greşeală în prima repriză. Ei sînt stoperii bătuţi în cuie în acest moment, iar dacă nu va fi făcut vreun transfer de senzaţie, nu-i poate scoate nimeni din primul "11". Pe benzi, Muşat şi Nica s-au descurcat fără emoţii, Bonetti permiţîndu-şi şi experimente. În partea a doua, Nica a trecut pe stînga, unde s-a descurcat decent, iar Rus a revenit la origini, adică fundaş dreapta.

Boubacar mişcă, Issa nu e Kone
Singurul transfer din această vară ce poate emite pretenţii ca titular e Mansaly Boubacar. Senegalezul s-a mişcat bine ieri, a jucat simplu, cu pase scurte, şi a deschis jocul cu diagonale ce au declanşat faze periculoase pentru ciprioţi. Issa Ba vorbeşte mult, nu s-a mişcat rău, dar nu are nici dăruirea, nici eficienţa lui Djakaridja Kone. Strătilă a intrat în minutul 69 şi, la prima atingere, a încercat un dribling, a pierdut mingea, iar adversarii au marcat pe un contraatac supranumeric

Alexe şi-a dat refresh
Cu Anorthosis, în sistemul 4-3-3, Alexe a fost aripă stînga. Marius a fost apariţia-surpriză în atacul "cîinilor", el marcînd splendid, cu un şut puternic la vinclu din 8 metri după o pasă perfectă a lui Munteanu. Tot Alexe putea face 2-1, dar portarul ciprioţilor şi-a aruncat mănuşa la vinclu la şutul acestuia de la 20 de metri.

Dinamo - Anorthosis Famagusta (Cipru, 1) 1-1
A marcat: Alexe (16) / Ricardo (71)

Dinamo: Naumovski - Nica (Dobrosavlevici, 75), Dr. Grigore, Luchin, Muşat (L. Rus, 46) - Issa Ba, C. Munteanu, Boubacar - Dănciulescu, M. Niculae (Strătilă, 69), Alexe (Axente, 69)

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (17)
aureldany
aureldany  •  03 Iulie 2012, 02:18

vai de noi

redsef2005
redsef2005  •  02 Iulie 2012, 16:31
Postat de saviola2_8 pe 02 Iulie 2012, 10:16

rezultat f bun:))))) e bine ca n-a fost o noua umilinta=)) serios vorbind sunt doar amicale.... \dinamo n-o fi cea mai puternica echipa din l1 in momentu asta dar va arata ok zic eu ...c matei, munteanu, luchin, niculae....africanii aia...aveti cativa jucatori buni...sa vedem in ce masuta reuseste boneta sa faca o echipa competitiva , sa imbine tineretea cu experienta si sa rezulte o echipa buna...oricum va fi un an de incercari opt voi.

Lucrul cel mai important, în opinia mea, e că au apărut şi variante de schimb, pentru că sezonul trecut te uitai pe banca de rezerve şi îl vedeai doar pe Ciubotariu lângă nişte mumii gen Pătraşcu, Tameş, Dorel Stoica şi alţii de vârsta lui Tutankamon... Acum pe lângă "redescoperiţii" Naumovski, Matei, Muşat sau Alexe se poate conta şi pe Nica, Ţucudean, Curtean, Stănescu, Axente, Scutaru, Filip, Selagea, Rus, Strătilă, mai aşteptăm zambienii ăia promişi... A, şi să nu uit: Dinamo s-a întărit în apărare (fără glumă!) prin plecările lui Moţi şi Pulhac!!! Nu o să luăm Champions League (!), dar pentru Liga 1 nu îţi trebuie vreo superechipă ca să te baţi la primele locuri...

pitzy86
pitzy86  •  02 Iulie 2012, 15:52

sa va zic ceva am fost la meci si am vazut de aproape dinamo a avut priele 30 de min dupa care au cazut asa ca asta care ai scris ca a dominat dinamo taci ca nu stii ce vb;)

Vezi toate comentariile (17)
Comentează