FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Au revenit patru, a cedat altul! » Încă un stelist important acuză dureri după antrenamentele dure din Spania

Articol de - Publicat duminica, 19 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 18 ianuarie 2014 20:03

La meciul de ieri, Reghecampf a putut miza şi pe Tătăruşanu, Georgievski, Gabi Iancu şi tînărul Vîlceanu, dar a rămas fără decarul Cristi Tănase


Steliştii au ajuns să se teamă de antrenamente. Parcă fiecare şedinţă de pregătire e periculoasă, aproape de fiecare dată existînd un jucător care acuză probleme medicale. Tătăruşanu, Georgievski, Iancu şi Vîlceanu s-au refăcut şi au făcut parte din lot. Macedoneanul a fost titular şi a evoluat în premieră în 2014, după ce a fost nevoit să se opereze pentru a-şi scoate şuruburile din picior.

Ceilalţi trei au jucat cu Nurnberg, dar s-au accidentat apoi şi au ratat întîlnirea cu Werder. În schimb, Reghe nu l-a luat la stadion pe Cristi Tănase. "Decarul" roş-albastru a acuzat probleme medicale la şedinţa de pregătire din ziua meciului şi a rămas la hotel alături de ceilalţi trei indisponibili, Gardoş, Szukala şi Filip. Chiar dacă nu are probleme medicale, Piovaccari a fost şi el menajat pentru că a acuzat o stare de oboseală.

Debut amînat pentru Bogatinov
Un alt fotbalist care aseară a absentat a fost Martin Bogatinov. Portarul macedonean nu a fost oprit în lot, spre nemulţumirea suporterilor stelişti prezenţi la stadion. Goalkeeperul de 27 de ani nu e încă pregătit să evolueze, avînd în vedere că nu a mai jucat din luna mai a anului trecut. În schimb, acesta are şi probleme de comunicare cu colegii săi.


"E greu, foarte greu în cantonament, dar pentru asta sîntem aici, să ne încărcăm bateriile şi să ne pregătim cît mai bine fizic, pentru a avea forţă să jucăm pînă la finalul campionatului"
Federico Piovaccari, atacant Steaua

Ce probleme mai au stelişti
Jucător Accidentare
Gardoş probleme musculare
Szukala entorsă la glezna stîngă
Filip fractură de tibie

Asaltaţi de români
Jucătorii Stelei au avut parte la meciul de ieri seară, contra elveţienilor de la Lucerna, de cei mai numeroşi suporteri români care au asistat la cele trei partide. Dacă la precedentele două partide, cu FC Nurnberg şi Werder Bremen, au fost puţin peste 100 de suporteri, ieri Bourceanu şi compania au fost susţinuţi pe stadionul San Pedro de aproximativ 500 de fani. La final, jucătorii lui Reghecampf au plecat cu întîrziere de la stadion, fiind nevoiţi să se fotografieze cu suporterii şi să le dea autografe.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează