FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Au revenit pumele! » Rapidiştii au revenit la echipamentul din sezonul trecut

Rapid a renunţat repede la înţelegerea cu Lotto
Rapid a renunţat repede la înţelegerea cu Lotto

Articol de - Publicat duminica, 08 iulie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 07 iulie 2012 19:57

După cantonamentul din Austria, rapidiştii au făcut scandal din cauza echipamentului oferit de Lotto, iar la întoarcerea la Bucureşti au revenit la Puma.

Rapidiştii au plecat în primul cantonament, cel din Austria, cu echipament Lotto şi se credea că firma italiană îi va îmbraca pe giuleşteni sezonul viitor. Însă acest lucru nu s-a mai întîmplat.

"Nu ne-au trimis suficiente tricouri, iar cînd am cerut suplimentar ne-au zis că nu mai au, că durează nu ştiu cîte zile pînă vin în România. Nu putem să aşteptăm trei săptămîni un tricou şi-o pereche de ciorapi", au precizat surse din cadrul echipei giuleştene. Acesta a fost şi motivul pentru care contractul dintre Rapid şi Lotto nu a mai fost semnat!

În stagiul din Scoţia, rapidiştii au revenit la Puma, iar cele trei meciuri de pînă acum s-au jucat în echipamentul oferit de firma germană. Înţelegerea a fost parafată pe doi ani, la fel ca şi vechiul contract.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
cosmin-niko
cosmin-niko  •  08 Iulie 2012, 20:05

problema stadionului se putea rezolva de prin 2005-2006,de cand era copos in parlament,dar cheliosu pur si simplu nu vrea

sadim3ro
sadim3ro  •  08 Iulie 2012, 13:13
Postat de birjovanu pe 08 Iulie 2012, 11:34

stadionul nu este al nostru,treaba cu renovarea le apartin celor de la Ministerul transporturilor,dar Copos daca e baiat destept ar investi in constructia unui stadion modern nu prea mare si ar castiga apoi,de ce sa dea mii de euro la National Arena pentru chirie sau chiar si pe Giulesti,nu mai bine construieste unu?

un stadion nou costa cam 6-7mil cel putin ... unu micut... imparte la cate chiria pe national arena si o sa vezi cate meciuri se pot juca acolo... cam pentru 20 ani... eu unu oricum as prefera sa nu mai fie asa scartari aia din minister sa sa cada la un acord cu copos... o concesiune ceva

rapid_forever_1923
rapid_forever_1923  •  08 Iulie 2012, 11:52

Stadionul poate fi reconstruit si cu bani europeni...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează