FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Au rezistat doar trei luni!

Articol de - Publicat marti, 22 aprilie 2008 00:00

Achiziţionaţi înaintea returului, Despotovici, Joao Paulo şi Matos se pregătesc să părăsească Giuleştiul.

Sezonul ratat al Rapidului le e fatal noilor veniţi! Ranko Des­potovici (25 de ani), Joao Paulo (28 de ani) şi Vasco Matos (27 de ani) au fost transferaţi pentru ca echipa să forţeze accesul în Liga Campionilor, dar nici unul n-a confirmat aşteptările, aşa că ediţia viitoare de campionat nu-i va mai prinde în Grant. “Joao Paulo şi Matos n-au demonstrat pînă acum că merită să continue în Giuleşti. Vom vedea ce va fi în vară, să vedem ce vor face şi în cele patru etape care au rămas. Pe Despo­tovici vreau să-l folosesc mai des, ca să-i dau mai multe şanse, dar trebuie să arate ce poate!”, a explicat antre­norul Marian Rada situaţia străi­nilor.

Sîrbul a fost adus la dorinţa expresă a lui Copos, care i-a plătit Vojvodinei 1,25 milioane de euro. Golgeterul Serbiei din sezonul trecut n-a punctat însă niciodată pentru Rapid! Şi Joao Paulo impresionase în Portugalia. Era al treilea marcator din campionat, cu 9 reuşite. Rednic l-a convins pe Copos să achite 1,34 milioane de euro pentru vîrful de la Leiria şi pentru Vasco Matos (Beira Mar, liga a doua). Micuţul mijlocaş dreapta a apărut doar de două ori în prima echipă, la Galaţi şi la Craiova, dar a jucat slab de fiecare dată şi a fost schimbat după mai puţin de o oră.

Ranko Despotovici
a jucat în 4 meciuri, n-a marcat nici un gol
salariul: 170.000 de euro

Joao Paulo
are 9 partide şi nici un gol pentru Rapid
salariul: 180.000 de euro

Miguel Vasco Matos

a jucat de 3 ori şi nu a marcat niciodată
salariul: 140.000 de euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
 •  22 Aprilie 2008, 14:55

vai ce pacat..............dak pleaca matos si paolo :((( ..........glumeam dai draq de ratati pe Despo sal mai tina k nu a vrut sal puna prostul de rednic sal incerce in acest sfarsit de sezon si asa k nau nimic de pierdut

 •  22 Aprilie 2008, 09:23

Sa mai ramana 1 sezon Paulo si Despotovici , atunci se va vedea adevarata valoare

 •  22 Aprilie 2008, 04:55

poate il ia si pe boya cu ei

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close