FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

Au spart gheaţa la final » Braşovenii au obţinut prima victorie în 2013, 1-0 cu Sonderjyske

Articol de GSP - Publicat marti, 19 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 19 februarie 2013 09:57

Pentru stegari ultima partidă de verificare din cantonamentul din Antalya a însemnat şi prima victorie. Braşovenii au reuşit să învingă cu 1-0 pe Sonderjyske, locul 10 în prima ligă daneză, unicul gol al partidei fiind marcat de ghanezul Danquah.

"Consider că scopul pe care ni l-am propus a fost atins in acest cantonament. Nu am urmarit neapărat rezultatele în acest stagiu, fără ca asta să sune ca o scuză pentru faptul că am înregistrat o singură victorie.  Despre ultima partidă pot spune că a fost una viu dispuatată, în compania unui adversar puternic, reprezentant al fotbalului nordic", a declarat Adrian Szabo înainte de întoarcerea în ţară

FC Braşov: Marinescu (min. 46 Mutu, min.67 Cauca) - Vagner, Barbu, Moraru, Dumbrava - Enceanu (min.60 Andrei), Iakab, Mateiu (min.46 Centiu), Tatar (min.46 Dirstar) - Ayhan, Danquah

Astăzi braşovenii au programată întoarcerea în ţară, urmînd ca odată cu reluarea Ligii 1, să întîlnească pe Dinamo în Ştefan cel Mare, dumincă, de la ora 21.30.

Meciul dintre Dinamo şi FC Braşov va avea loc duminică, de la ora 20:30, pe Antena 1, DolceSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
putregaiu
putregaiu  •  19 Februarie 2013, 13:54

golul a fost din ofsaid din pacate

Vezi toate comentariile (1)
Comentează