FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Au venit banii la Dinamo! » "Câinii" au primit o sumă frumoasă în schimbul unui mijlocaș

Articol de - Publicat miercuri, 04 octombrie 2017 09:00

Dinamo a închis orice litigiu cu Vali Lazăr după ce Al Sailiya a plătit către ”câini” suma transferului definitiv, 350.000 de euro.

S-a închis "cazul Vali Lazăr". Jucătorul poate evolua liniștit, de acum înainte, la Al Sailiya, în Qatar, cu care este pe locul 4, după 3 runde. Asiaticii au plătit către Dinamo a doua tranșă, a transferului definitiv, de 350.000 de euro, după ce mai achitaseră iarna trecută alți 250.000 de euro pentru împrumut.

Roș-albii au închis acțiunea la Comisia de Disciplină cu mijlocașul care refuzase să se mai prezinte la antrenamentele "câinilor". Dinamoviștii luaseră în calcul să ajungă și la forurile internaționale, doar că situația nu a degenerat, iar qatarienii au plătit, după ce au încercat diverse modalități de a amâna achitarea sumei.

Ploieșteanul de 28 de ani a semnat până în vara lui 2020 cu Al Sailiya, acolo unde e coechipier cu un alt român, Dragoș Grigore, internaționalul convocat și de Cosmin Contra la națională.

Lazăr este titular incontestabil la echipa antrenată de Sami Trabelsi, a reușit și un gol în acest start de sezon. Cu foștii săi colegi din Ștefan cel Mare conversează frecvent pe social media, nu are de gând să revină prea curând în fotbalul românesc. 

3 goluri în 13 meciuri a marcat Lazăr pentru Al Sailiya în 2017, având și 4 assist-uri

20 de goluri și 22 de pase decisive a strâns în 102 prezențe pentru Dinamo

1.000.000 €e cota de transfer a lui Vali Lazăr pe site-ul de specialitate transfermarkt.de

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
fangigi
fangigi  •  04 Octombrie 2017, 13:03

Bine ca au luat si nu au dat!;)

ando89
ando89  •  04 Octombrie 2017, 10:50

Si eu care am crezut că și-a vândut patronul pianul pe bani grei:))

kwd2015
kwd2015  •  04 Octombrie 2017, 10:50

bun lazar ala. 350k.... cam cat o masina smechera. Bunnnn. Pana si amarasteanul ala de alibleg are o masina care e jumate cat mega fotbalistul vali lazar. dinamovisti.... se vand pe mai nimic. asta da spirit de invingatori...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close