FOTBAL  »  Superliga  »  DOSARUL PENESCU

Audieri în dosarul Penescu » Gh. Constantin: "Am primit 5000 de dolari de la Penescu"

Articol de - Publicat luni, 09 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 09 ianuarie 2012 11:39

În dosarul Penescu, la Curtea de Apel de la Ploieşti s-au prezentat pentru a fi audiaţi Cornel Penescu, Sorin Bogaciu, Sorin Corpodean, Marcel Savaniu, Florin Prunea şi fostul preşedinte CCA, Gheorghe Constantin.

Primul ieşit de la audieri a fost Gheorghe Constantin care a explicat: "Am primit de la Penescu 5000 de dolari ca avans pentru funcţia de preşedinte la FC Argeş, ce urma să o ocup după ce terminam mandatul la CCA. Am returnat banii imediat ce Penescu mi-a arătat "în gluma" un CD cu înregistrarea primirii banilor".

Procesul s-a amînat, din nou, pentru 23 ianuarie, ora 9:30.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  09 Ianuarie 2012, 12:07

Mai sa fie ! Ti-a trebuit un an sa scoti basmul asta ! Interesant ar fi de stiut arbitrii la care au ajuns parte din bani si meciurile arbitrate ! Parca vad ca se regasesc ultimele campioane !(mai putin Otelul )

antalmihai
antalmihai  •  09 Ianuarie 2012, 12:05

esti un mare nesimtit si nenorocit !

robotzel
robotzel  •  09 Ianuarie 2012, 11:36

Prin declaratia ta nu ai facut altceva decat sa te autoincadrezi la conflict de interese si sa il bagi la apa pe Penescu. Pai cum sa semnezi deja pentru o functie la o echipa atata timp cat tu erai seful arbitrilor? Ai dat dovada de inconstienta.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează