FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - RAPID 0-1

Augustus Constantin, orb la intrări criminale

Articol de GSP - Publicat luni, 02 mai 2011 00:00 / Actualizat duminica, 01 mai 2011 22:33

"Centralul" Constantin n-a văzut faza din min. 37, în care Rui Duarte l-a lovit cu piciorul în faţă pe Băcilă, şi nici riposta acestuia, dar l-a eliminat pe jucătorul Pandurilor la semnalizarea asistentului. Iritat de decizie şi de căderea teatrală a fundaşului giuleştean, Petre Grigoraş a şutat un balon în tribune şi i-a bătut obrazul lui Rui Duarte în timp ce Băcilă, deşi eliminat, a luat loc pe banca de rezerve! Foşti mari arbitri au declarat pentru Gazetă că deciziile corecte ar fi fost: cel puţin "galben" lui Rui Duarte şi "roşu" lui Băcilă, pentru lovire intenţionată. Portughezul trebuia eliminat şi în min. 49, cînd a intrat dur cu talpa pe tibia lui Pintilii.

Căpitani în serie la Rapid
La primul meci pe banca giuleştenilor, Marian Rada l-a ales căpitan pe Marcos Antonio, deşi banderola a fost purtată etapa trecută de Costin Lazăr, iar meciurile trecute de Vladimir Bozovici. Fundaşul muntenegrean nu a prins nici măcar un loc de titular, decizia lui Rada, de a-l folosi pe Ezequias, luînd prin surprindere pe toată lumea.

Galeria giuleşteană, alături de Şumi
Cei 200 de suporteri din galeria Rapidului au scandat minute în şir împotriva conducerii, declarîndu-se de partea antrenorului demis, Marius Şumudică. În prima repriză, fanii au strigat numele portarului de rezervă, Bornescu, după care imediat au început să îl înjure pe Dani Coman. "Robocop" s-a mulţumit doar să aplaude ironic atitudinea galeriei.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (9)
pancu_mereu_idolul_meu
pancu_mereu_idolul_meu  •  03 Mai 2011, 14:12

forumerr, daca te uiti pe comentariul meciului brasov-rapid sa vezi ce ispravi au facut augustus si asistentul nica iti retragi comentariul.

bogdy95
bogdy95  •  02 Mai 2011, 21:14

Pana la urma ...important e ca am luat 3 puncte.:)))))

mgucianu
mgucianu  •  02 Mai 2011, 11:05
Postat de doru5 pe 02 Mai 2011, 09:01

Eu consider ca a fost mai mult prostia arbitrilor decat rea intentie. Daca nu avem arbitrii capabili sa arbitreze bine , nu e vina unui club sau al altuia!!!! dar acum i-as ruga pe suporterii rapidisti , sa-si aminteasca cat erau ei de revoltati cand un arbitru gresea in favoarea Stelei si ce erau ei in stare sa posteze pe GSP. Stiu ca le e greu multora sa recunoasca , dar potrivit unei statistici vazute aici pe GSP , Steaua este pe minus , adica este dezavantajat de arbitraj! din cate tin minte si rapidistii sant pe minus , asa ca mi s-ar parea penibil sa spun ca ei sant hoti!!! Cred in continuare ca arbitrii straini sant cea mai buna solutie!!!!

Corect 100%. Sunt rapidist si sunt intru-totul de acord cu tine! Nu echipele trebuie blamate pentru o eroare de arbitraj sau alta,iar gazetarii sa-si mai cenzureze pofta de titluri de "senzatie" ,pentru ca senzatia cititorului poate sa fie greata-la adresa celui care a scris!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează