FOTBAL  »  Superliga  »  CFR-VASLUI 2-0

Augustus dispare de pe lista FIFA!! Dragomir: "E un arbitru slab de tot, dar CORECT"

Augustus Constantin va fi scos de pe lista FIFA. În iarnă, el s-ar putea retrage din arbitraj chiar dacă mai poate activa încă 8 ani
Augustus Constantin va fi scos de pe lista FIFA. În iarnă, el s-ar putea retrage din arbitraj chiar dacă mai poate activa încă 8 ani

Articol de GSP - Publicat marti, 20 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 20 septembrie 2011 14:41

UPDATE » Dumitru Dragomir: "Augustus Constantin este un arbitru slab de tot, dar CORECT. Tuşierul însă nu a văzut un gol valabil la o fază uşoară pentru el. Asta nu mai e greşeală, e altceva"

Augustus Constantin nu va mai fi inclus de CCA pe lista ”centralilor” cu ecuson FIFA. Arbitrajul de la meciul CFR-Vaslui (2-0), de aseară, constituie un argument în plus.

UPDATE » Dumitru Dragomir: " Augustus Constantin este un arbitru slab de tot, dar CORECT. Tuşierul însă nu a văzut un gol valabil la o fază uşoară pentru el. Asta nu mai e greşeală, e altceva"

Augustus Constantin nu va mai fi inclus de CCA pe lista ”centralilor” cu ecuson FIFA. Arbitrajul de la meciul CFR-Vaslui (2-0), de aseară, constituie un argument în plus.


Augustus Constantin continuă regresul pe care l-a început în 2009, cînd tatăl lui a dispărut de la şefia Comisiei Centrale a Arbitrilor. Augustus a arbitrat din ce în ce mai puţin de atunci şi acum va dispărea de pe lista FIFA.

CCA va anunţa lista arbitrilor cu ecuson FIFA la sfîrşitul lunii septembrie sau la începutul lunii viitoare, iar Constantin nu se va mai regăsi pe ea. Înlocuitorul: Radu Petrescu. Acesta are doar 28 de ani, cu 9 ani mai puţini decît Augustus, şi de aceea se consideră că el ar putea să progreseze mai mult.

Constantin a condus prost meciul CFR-Vaslui, de luni seară, exact acum, înainte să se oficializeze lista FIFA pentru anul următor, dar şefii CCA aveau deja intenţia să-l schimbe. El a dictat cu uşurinţă lovitura de pedeapsă din care gazdele au deschis scorul. Porumboiu a susţinut aseară că Augustus a arbitrat pentru ardeleni: "CFR a umblat la arbitri! "Centralul" s-a chinuit să inventeze un penalty!".

"Din informaţiile mele, Augustus nu doar că va dispărea de pe lista FIFA, dar are de gînd să se retragă de tot din arbitraj la finalul acestui an", a spus Dan Lăzărescu la DolceSport.

Haţegan e numărul 1
România va avea şapte arbitri pe lista FIFA. Patru dintre ei fac parte din grupa a treia valorică: Haţegan, Balaj, Deaconu, Tudor. Primul dintre ei e clasat cel mai bine. Pe lîngă Radu Petrescu, care va fi nou-inclus pe listă, din ea mai fac parte Kovacs şi Marius Avram.
Cum va arăta lista FIFA cu arbitri români:
Ovidiu Haţegan
Cristian Balaj
Alexandru Deaconu
Alexandru Tudor
Istvan Kovacs
Marius Avram
Radu Petrescu

11 meciuri din Liga 1 a condus Augustus în ultimul an, în care a fost delegat la o singură partidă din străinătate, un joc din turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor. Constantin jr. ar mai avea dreptul să arbitreze 8 ani, pînă la 45 de ani, vîrsta maximă acceptată de FIFA

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
cauciuc
cauciuc  •  14 Octombrie 2011, 17:45

Sa ne traiask nea Becali multa sanatate

vladfisca
vladfisca  •  20 Septembrie 2011, 16:21

Dar pe arbitrul care a arbitrat meciul Rapid-Brasov nu-l da nimeni afara pentru ca nu l-a eliminat pe jucatorul care l-a faultat pe Deac si dupa aceea l-a eliminat pe Bozovici!!?

dtdr
dtdr  •  20 Septembrie 2011, 15:27

Lasa vrajelile musiu. Este si el la fel de mafiot ca si voi toti care mânjiţi fotbalul şi-l târâţi prin gunoi fără pic de ruşine. Nu mai puteţi păcăli pe nimeni. Nu vedeţi că se joacă derby+uri cu 1000 de spectatori, dar şi aceia se duc la meci să facă circ nu să se uite la meci.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează