FOTBAL  »  LIGA 1  »  DORINEL DEMIS DE LA STEAUA

Aurel Marinescu: "Dorinel Munteanu este şocat de cele întîmplate ieri!"

Articol de GSP - Publicat marti, 16 decembrie 2008 00:00

Impresarul lui Dorinel Munteanu, Aurel Marinescu, a dezvăluit detaliile contractuale ale demiterii tehnicianului de la Steaua.

"Am vorbit cu Becali vizavi de suma pe care o va primi drept compensaţie. Iniţial am discutat 50.000 de euro pentru rezilierea contractului la Cluj, dar nu ştiu ce sumă a fost în cele din urmă plătită Universităţii.

Conform contractului, Dorinel ar trebui să mai ia 200.000, dar a apărut o diferenţă şi s-ar putea să ia mai puţin de atît. Dorinel este un om supărat, şocat! Contractul său nu a fost încă reziliat oficial.

Am avut o colaborare corectă pînă acum cu domnul Becali şi credeam că va fi la fel şi de această dată. Aşteptam măcar un telefon din partea lui înainte să anunţe public demiterea lui Dorinel" a spus Marinescu la GSP TV.

Vezi motivele pentru care Becali l-a demis pe Dorinel Munteanu de la Steaua

Playtech: BREAKING! S-au găsit 5 tratamente anti-covid! Anunțul Comisiei Europene


Comentarii (21)
 •  16 Decembrie 2008, 19:58

dolarel merita cu varf si indesat ce i-a facut gigioaia!! toata lumea din cluj i-a spus sa nu plece dar pt. el a fost cica o provocare. asa iti trebuie nesatulule numai bani vezi!!! hahaha

 •  16 Decembrie 2008, 19:46

sa de-a d-zeu ca asa cum toti vor sa antreneze steaua acuma,pe viitor sa nu mai vrea sa vina nimeni.asa sa v-ajute d-zeu

 •  16 Decembrie 2008, 16:04

n-ar trebui sa fie socat, a cules ce a semanat, el i-a socat pe cei de la cluj. Iar daca se astepta la recunostinta din partea lui becali pentru meciurile trantite in favoarea stelei cand antrena alte echipe inseamna ca nu a inteles nimic din ce a patit hagi si ceilalti care s-au perindat pe acolo.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează