FOTBAL  »  Superliga  »  CORUPŢIE ÎN FOTBAL

Aurelian Bogaciu, mituit cu o damă de companie? :O

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 aprilie 2009 00:00

Procurorii DNA susţin în actul de acuzare că una dintre şpăgile date de patronul de la FC Argeş unuia dintre arbitrii (Aurelian Bogaciu) ar fi fost o damă de companie.

“La data de 6.10.2008, orele 9:26, Penescu Cornel discuta cu Minca Cristian despre noaptea de 3.10.2008, cand Facaleata a mers in camera la Bogaciu, unde a stat pana la ora trei, dupa care i-a adus / luat o femeie, in sensul ca arbitrul nu a fost intr-o forma fizica prea buna la meci si probabil asa se explica rezultatul mai putin multumitor pentru FC Arges“, sustin procurorii.

Articolul complet pe gardianul.ro

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
 •  18 Aprilie 2009, 02:00

Ia uite ba, ai naibi! Arbitru trebuia sa ma faca mama!

 •  17 Aprilie 2009, 22:54

eu nu cred ca penescu este vinovat in halul in care s`a ajuns sa se scrie, poate a incercat, nu contest, a vrut sa ajunga sus prin orice mijloace. penescu nu e prost, asta nu poate nega nimeni, credeti ca ar tine probele la vedere, pe niste cd`uri? sa fim seriosi. sunt alte interese la mijloc, interese pe care presa nu vrea sa le caute, pentru ca un scandal ca asta e mult mai profitabil decat un scandal economic gen " carrefour vrea sa inghita pic`u :D" era doar un exemplu. sapati mai

 •  17 Aprilie 2009, 16:07

faceti curatenie, asa cum va obliga statutul de magistrati, altfel nu va mai avea cine sa va plateasca pensiile !!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează