FOTBAL  »  Superliga  »  CORNEL PENESCU A FOST REŢINUT!

Aurelian Bogaciu: "Nu sînt reţinut! Nu-mi vine să cred că sînt acuzat" :X

Articol de GSP - Publicat luni, 13 aprilie 2009 00:00

Arbitrul Aurelian Bogaciu spune că nu a fost contactat de nici un patron de club pentru a i se propune să influenţeze rezultatul vreunei partide.

"Cît timp ştii că mergi la un meci şi vrei să-ţi faci treaba cît mai bine cu putinţă, nu ai de ce să te temi. Se poate să faci greşeli din diverse cauze, dar asta nu înseamnă că eşti necurat. Îmi pregăteam geanta pentru jocul de mîine şi aflu de la televizor că sînt reţinut. Nu pot să cred că se întîmplă aşa ceva. Domnul Mititelu spune anumite lucruri la nervi, nu vreau să intru în nici o polemică.

Dacă îţi vezi de treabă, nu ai cum să fii contactat de nimeni, mergi şi arbitrezi. Pe domnul Penescu l-am văzut o singură dată în viaţă, nu am nici o legătură cu el. Nu am fost contactat de nici un patron pentru a mi se propune vreun aranjament sau ceva de genul acesta", a spus Bogaciu la GSP TV.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (9)
gael
gael  •  13 Aprilie 2009, 16:59

lordico pai nu cred k e posibil momentan...nu poti face doar la noi in campionat asa ceva..trebuie intai ca fifa sau uefa sa accepte aceste camere sa fie ceva autorizat...asa doar la noi itzi dai seama k nu se poate...poate in viitor se vor gandi cei de la fifa sa introduca aceste camere...e o idee super...dar mai e pana atunci :)

 •  13 Aprilie 2009, 15:28

Inca nu dar sper ca puscaria sa devina casa ta je/gule

chris_gali
chris_gali  •  13 Aprilie 2009, 14:44

cand ii vezi pe toti nennorrocitii cum se victimizeaza te apuca.......sila !!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează