FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Aurelian Chițu s-a întors la Viitorul! Gică Hagi a bifat primul transfer al iernii

Articol de GSP - Publicat luni, 13 ianuarie 2020 19:15

După ce l-a cedat pe Lyes Houri (Detalii AICI), Viitorul a anunțat azi revenirea atacantului Aurelian Chițu (29 de ani). 

Aurelian Chițu revine la Viitorul, după ce și-a încheiat contractul lui formația sud-coreeană Daejeon Citizien. Atacantul a semnat un contract pe 2 ani și jumătate.

Chițu se află la a treia aventură la Viitorul. A ajuns la echipa lui Hagi în 2009 și a plecat la Valenciennes în 2013 pentru 700.000 de euro. S-a întors în iulie 2015 la echipa „Regelui” pentru a fi transferat din nou, pe bani, în străinătate, în martie 2018. Viitorul l-a vândut pe 700.000 de euro la Daejeon, iar acum l-a recuperat gratis. Pentru sud-coreeni, Chițu a dat 18 goluri în 57 de meciuri. 

Aurelian Chițu s-a întors la Viitorul! Gică Hagi a bifat primul transfer al iernii

Aurelian Chițu a pozat deja în echipamentul celor de la Viitorul // FOTO: fcviitorul.ro

„Aurelian Chițu este, de asemenea, golgheterul all-time al formației noastre, la care a evoluat încă de la înființarea acesteia! A venit la FC Viitorul cu dorința de a pune umărul la o nouă prezență a echipei în play-off-ul campionatului”
 comunicat Viitorul 

Chițu a mai jucat la PAS Giannina, Valenciennes și Astra. În atac, Viitorul îi mai are pe Gabi Iancu, Rivaldinho, George Ganea, Jacques Zoua și Louis Munteanu.

700.000 de euroeste cota lui Aurelian Chițu, potrivit transfermarkt

Jucătorii lui Hagi trag tare în stagiul de pregătire din Turcia

Vezi și:

VIDEO EXCLUSIV Gabi Iancu explică impactul lui Hagi asupra sa: „Mi-a spus să nu fac de râs numele tatălui său” + Amintiri din Champions League

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
sexilian
sexilian  •  14 Ianuarie 2020, 12:12

copii tineri mai au putin si devin adunatura de ratati la pensie.........

cornel_alex
cornel_alex  •  14 Ianuarie 2020, 11:27

Asta este tipul jucator bumerang pe care l-a inventat fotbalul românesc: ala de il speli, il lustruiești și il vinzi și noul patron isi da seama repede ca a luat o gloabă și il lasa liber. Jucatorul bumerang se intoarce, il mai spala putin, ii mai face buzele și il scoate iar pe tarabă la vanzare.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  13 Ianuarie 2020, 20:17

Hagi un antrenor de viitor ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează