FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CFR CLUJ 0-2

Astra - CFR Cluj 0-2. VIDEO+FOTO Autogol inexplicabil » A șutat cât de tare a putut spre propria poartă! Colegii și-au pus mâinile în cap

Croatul Ljuban Crepulja (27 de ani) a fost autorul unui autogol inexplicabil în prelungirile primei reprize din Astra - CFR Cluj, la scorul de 0-0.
Croatul Ljuban Crepulja (27 de ani) a fost autorul unui autogol inexplicabil în prelungirile primei reprize din Astra - CFR Cluj, la scorul de 0-0.

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 septembrie 2020 21:52 / Actualizat sambata, 19 septembrie 2020 12:39

Croatul Ljuban Crepulja (27 de ani) a fost autorul unui autogol inexplicabil în finalul primei reprize din Astra - CFR Cluj, la scorul de 0-0. Meciul s-a terminat 2-0 pentru campioană.

Astra a făcut față campioanei în prima repriză. A ratat 3 șanse importante, una dintre ele chiar prin Crepulja, în minutul 32. Croatul, nemarcat, la 10 metri de poartă, a șutat în blocaj. 

Când toată lumea se pregătea de pauză, în minutul 45, Crepulja a trimis incredibil mingea în propria poartă. Aflat la 8 metri buturile lui Lazar, mijlocaș giurgiuvenilor a șutat puternic, cu piciorul mai slab, direct în vinclu. Toți colegii și-au pus imediat mâinile în cap.

Capturi TV Telekom Sport

Vezi VIDEO cu autogolul lui Crepulja

Se întâmplă, e fotbal. Este un jucător care munceşte enorm, aleargă enorm, îşi doreşte foarte mult. Din păcate, în seara asta a avut ghinion. Pentru că a avut o situaţie foarte, foarte mare de a marca. Practic, a fost un blocaj al lui Itu, care a salvat acea minge care intra în poartă. Apoi, pe finalul reprizei, acel autogol... o seară nefastă pentru el. L-am încurajat şi la pauză, l-am încurajat şi după meci, trebuie să treacă peste, pentru că este un jucător extraordinar, un jucător muncitor şi foarte util pentru echipă 
Bogdan Andone, antrenor Astra, despre Crepulja

Citește și alte știri despre Astra și CFR Cluj: 

FCSB și CFR Cluj și-au aflat posibilele adversare din play-off-ul Europa League!

CFR CLUJ. Dan Petrescu n-are dubii: „E cel mai bun atacant din țară, i-a prins bine că a mers acolo!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (38)
100002473541087
Danut Ognean  •  19 Septembrie 2020, 17:58

fortza cfr

100002473541087
Danut Ognean  •  19 Septembrie 2020, 17:58

forza dinamo

luciann
luciann  •  19 Septembrie 2020, 10:15
Postat de pol1tehnicaiasi pe 19 Septembrie 2020, 09:58

Cu un minut inainte de autogol ratase o ocazie rarisima la cealalta poarta, e f posibil sa..fi confundat poarta, prostul...intr-un moment de neconcentrare o fi confundat poarta...se poate intampla oricui...

A confundat si echipele, astia sunt "vasalii" nostri, pe noi ne-au batut 3 din 3 anul trecut, iar Clujul defileaza cu ei (cu mici exceptii)!:)))

Vezi toate comentariile (38)
Comentează