FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ // VIDEO Lăutarii n-au uitat niciun jucător la petrecerea campioanei: ”Hai să bem, să-ncingem hora, cu căpitanul Camora” » Cele mai bune 12 rime :D

Jucătorii CFR-ului au petrecut ore bune după victoria contra Craiovei
Jucătorii CFR-ului au petrecut ore bune după victoria contra Craiovei

Articol de , - Publicat luni, 13 mai 2019 17:28

CFR Cluj a sărbătorit duminică noaptea al 5-lea titlu de campioană, al 12-lea trofeu din vitrina clubului.

După ploaia de confetti și artificiile spectaculoase care au marcat decernarea trofeului și a medaliilor de campioni, cei 12.000 de oameni din tribune și de pe teren îmbogățindu-și colecția de filmulețe pe telefoane, Dan Petrescu și compania au udat cu șampanie succesul la un restaurant din „capitala” Ardealului.

Bufet suedez, cu fel de fel de preparate fistichii, de la somon și ruladă de cașcaval ori quiche până la fripturi gătite diversificat. Sticle de șampanie de toate cantitățile, bere și vin de toate culorile. Neluțu Varga, oameni de afaceri și politicieni precum Vasile Dâncu și Toma Rus, la "mesele prezidențiale", cum erau numite de chelneri, mai retrași, dar zâmbitori și aplaudându-și jucătorii.

 

 

Posted by Ioan Ivascu on Sunday, 12 May 2019

Mult entuziasm și săgeți pe rime către rivalii de la FCSB, care aduceau urale în sală!

După momentul artistic al lui Marcel Pavel și al unei cântărețe de operă care doar au încălzit atmosfera, Super-Dan le-a adus jucătorilor un lăutar care a făcut poezii muzicale pentru vechii și noii campioni. S-a râs și s-a dansat pe acordurile acordeonului și a rimelor lui Iulian, a fost și muzică, și stand-up comedy la pachet.

Antrenorul a uitat și de răceala care i-a pus mari probleme în ultimele zile. Fotbaliștii au savurat momentele care au dinamizat jocul în jurul orei 3:00 dimineața, petrecerea întinzându-se până când pleca lumea la serviciu, luni, la ora 7:00. Jucătorii au avut zi liberă ieri, dar de azi "Bursucul" le-a transmis că nu va avea milă, pentru că vrea neapărat să nu piardă în ultima etapă cu FCSB. 

Refrenele pe care au chefuit campionii până în zori:

  1. "Vreau să beau, să spun așa, CFR-i campioana. Campion, tu să ții minte, cu o tură înainte și vă spun cum șade treaba, cu Steaua jucăm degeaba!"
  2. "Nicio grijă nu mai am, baza noastră e la Dan. Am o vorbă mare, frate, fără Dan nu se mai poate. Dumnezeu ți-ascultă ruga, ce bine-ți stă cu Cupa. Nicio grijă nu mai am, hai să-i mulțumim lui Dan"
  3. "Vreau să beau, să încingem hora, cu căpitanul Camora"
  4. "Ce frumoasă ne-a fost soarta, tu să ne aperi poarta. Și vă spun un adevăr, Arla nu ia niciun gol. Și mai am un singur dor, Liga Campionilor"
  5. "Am spus-o și tu, și eu, Argentina Culio. Și o vorbă să mai știi, ai sânge ca și Messi"
  6. "Cine șade lângă Dan, îl vedeți pe Minteuan"
  7. "Să se bucure patronii, CFR campionii! Să se știe-n toată lumea, CFR campioana! Ce frumoasă este soarta, pentru domn Neluțu Varga"
  8. "El se simte ca un zmeu, ăsta este Peteleu"
  9. "E viteaz ca nimeni altu' și i se spune și "Croatu'" (despre Djokovic)
  10. "Nicio grijă nu mai am, golgeter e Țucudean"
  11. "Are milă și credință, uite, a venit Ioniță"
  12. "Lasă-mă să spun așa, Deac este viața mea"

3 campionatedin 5, 2008, 2018, 2019, au fost câștigate de CFR Cluj în luptă directă cu FCSB, principala contracandidată, clasată pe locul secund

4 aniconsecutivi de locul 2 au cei de la FCSB, pierzând de două ori în detrimentul ardelenilor, o dată cu Astra, o dată cu Viitorul

12 trofeea strâns gruparea din Gruia în vitrina clubului, 5 campionate, 4 Cupe și 3 Supercupe

"Noii, vechii, campioni au tot respectul nostru. Au fost constanți, au meritat. Ca să fim și noi fericiți, trebuie să face ceva, orice, ca să învingem Viitorul și să terminăm pe locul 3"
Andrei Cristea, atacant CSU Craiova

"În calitate de conducător de club am luat doar Cupa Ligii. Dar am timp, sunt încă tânăr. Ca jucător am luat cinci titluri. Dar de asta suntem acolo, să jucăm la anul să câștigăm titlul. Așa cum a spus și Mircea Rednic"
Ionel Dănciulescu, director sportiv Dinamo

Preferații lui Marcel Pavel

Marcel Pavel este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din România, el împletind muzica ușoară cu opera. "Andrea Bocelli de România", cum i se mai spune bărbatului de 59 de ani. Pavel susținut un recital pe stadion, apoi la petrecerea ardelenilor.

"Cu domnul Varga mă cunosc de douăzeci de ani, cu Daniel Stanciu la fel, de mult timp. CFR Cluj este echipa mea preferată. Iubesc CFR Cluj. Bine, uite, îmi plac Țucudean, Omrani și Arlauskis, în mod special. Este un pleonasm să zici: « Îmi place Dan Petrescu!».

El este o legendă vie, face parte din Generația e Aur, nu doar un mare fotbalist, ci și un mare antrenor. Pentru mine, FCSB nu e o rivală, să aibă succes la anul. Eu vreau ca-n 2020 să fiu iar la Cluj să cânt pentru campionii României, CFR. Urez băieților glorie și iubire și să-și umple vitrina de trofee", a comentat Pavel. 

VEZI ȘI:

VIDEO+FOTO 40 de imagini de colecție de la petrecerea lui CFR Cluj + Dan Petrescu a cântat cu lăutarii: „Vă spun cum stă treaba, cu Steaua jucăm degeaba”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
jabs
jabs  •  14 Mai 2019, 07:57

Ia mai faceti voi un tur(a,am uitat ca vine Dudelange ),si *** ..... Marcel Pavel baritonu ,***.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexzece
alexzece  •  13 Mai 2019, 21:04
Postat de haideusicfr pe 13 Mai 2019, 20:13

Manele se canta la voi.La CFR a cantat Marcel Pavel si o cantareata de opera.Cand atmosfera s-o fi mai incins au adus un lautar care le-a cantat in struna.

Oh,ce va dati voi ardelenii mari docti si cum NU ascultati voi manele niciodata...prima mea vizita in Cluj a avut exact de la intrare tone de manele neaose "mitice''.Ce ne mai facem cu voi, ca prea sunteti "speciali".

4_ani_locul_2
4_ani_locul_2  •  13 Mai 2019, 20:18
Postat de haideusicfr pe 13 Mai 2019, 20:13

Manele se canta la voi.La CFR a cantat Marcel Pavel si o cantareata de opera.Cand atmosfera s-o fi mai incins au adus un lautar care le-a cantat in struna.

duminica o sa auzi si la noi , cum canta guta we are the ''vicecampioni '' sunten n'oi de 4 ani !!!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează