FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA CAMPIONILOR

Avancronica meciurilor de marti din Liga Campionilor

Articol de GSP - Publicat luni, 26 noiembrie 2007 00:00

Marti seara, de la ora 21.45, Steaua este obligata sa invinga cu 1-0 sau la cel putin doua goluri diferenta daca vrea sa mai spere la locul trei si, implicit, la calificarea in primavara europeana.

Dupa victoria de moral din derbiul cu Dinamo, Steaua Bucuresti joaca un meci decisiv in grupele Ligii Campionilor cu cehii de la Slavia Praga...

Un eventual succes in meciul cu Slavia Praga ar trebui completat cu un rezultat pozitiv obtinut pe terenul lui Arsenal in ultima etapa, o misiune greu de indeplinit, dar macar stelistii si-ar asigura posibilitatea de a spera pana in ultimul moment.

Pe langa disputa dintre Steaua Bucuresti si Slavia Praga, in Grupa H se disputa in penultima etapa si meciul dintre FC Sevilla si Arsenal Londra, un joc mai degraba de palmares desi spaniolii ar mai putea fi ajunsi de cehi in lupta pentru locul doi.

In Grupa E se joaca VFB Stuttgart - Glasgow Rangers si Olympique Lyon - FC Barcelona, doua jocuri interesante chiar daca nemtii sunt deja eliminati si din lupta pentru locul trei.

Barcelona, care l-a pierdut pe Henry pentru meciul din Franta, nu-si permite sa piarda puncte, scotienii si francezii stand la panda pentru a putea elimina vicecampioana Spaniei din competitie.

In Grupa F se joaca Dinamo Kiev - AS Roma si Manchester United - Sporting Lisabona. Englezii, deja calificati in optimi, ar putea face un cadou portughezilor in speranta ca fosta echipa a lui Cristiano Ronaldo va reusi sa treaca de AS Roma in clasament.

Seara de marti va fi deschisa de la ora 19.30 de primul meci din Grupa G, TSKA Moscova - PSV Eindhoven, un joc decisiv in care victoria rusilor le-ar putea aduce calificarea in Cupa UEFA, iar victoria olandezilor le-ar putea aduce acestora calificarea in optimile de finala ale Ligii.

Internazionale Milano si Fenerbahce Istanbul se intalnesc intr-un meci in care invingatoarea se califica in optimi, iar italienii vor sa-si ia revansa dupa infrangerea surprinzatoare suferita in tur.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează