FOTBAL  »  Superliga  »  REZILIERE

Aventura franceză a luat sfîrşit pentru Dan Nistor » Mijlocaşul şi-a reziliat contractul cu Evian şi a anunţat unde vrea să joace

Articol de GSP - Publicat marti, 30 iunie 2015 18:39

Dan Nistor a jucat doar 6 meciuri pentru prima echipă a celor de la Evian, iar în returul campionatului trecut a evoluat sub formă de împrumut la Pandurii Tg. Jiu.

Mijlocaşul a ajuns totuşi la un acord cu formaţia franceză şi şi-a reziliat contractul. În vîrstă de 27 de ani, Nistor recunoaşte că vrea să-şi continue cariera în străinătate.

"Îmi doresc să joc afară, orice jucător vrea să evolueze în afară, în campionate mai puternice, nu aşa micuţe ca al nostru. Sper să prind un contract în afară şi să încep să joc şi eu mai mult. Mi-aş dori să merg în Rusia sau în Turcia, vom vedea, asta numai de mine va depinde.

M-au sunat cîteva echipe din prima parte a clasamentului, să sperăm că vor fi oferte bune şi vom lua o decizie împreună. De la Steaua nu am vorbit cu nimeni, absolut nimic", a spus Dan Nistor la Dolcesport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
madalin999
madalin999  •  02 Iulie 2015, 06:39

altu care a plecat ca speranta si s-a intors dezamagire dupa un sezon . tipic jucatorilor romani , de altfel foarte ambitiosi ! de ce 95% din jucatorii plecati in campionate mari fac tusa sau se intorc acasa dupa jumatate de sezon ? Pentru ca valoarea lor e data de ziaristi care ii lauda 10 etape pentru ca a jucat bine 1 , pentru ca sunt lenesi si se multumesc sa ia 4-5 sute de mii si sa stearga bancile de rezerva, pentru ca nu au ambitie si mentalitate sa fie cel mai bun . Si ce e si mai rau , aceste rezerve sunt titulari la echipa nationala (cel putin in era piturca ) ). wtf ? ce suntem feroe sau gibraltar ? D-aia ne zbatem de 10 ani sa ajungem la un turneu final sau sa trecem de grupele UCL . dar ma bucur ca e asa , decat sa ne facem de ras ! :D

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  01 Iulie 2015, 17:24

in albania, taticu! acolo poti juca tu, la valoarea ta...

benise
benise  •  01 Iulie 2015, 17:12

*** îngâmfat!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează