FOTBAL  »  LIGA 1  »  GAZ METAN

EXCLUSIV Aventuri pentru Lukas Droppa! A plecat cu permise speciale, a ajuns acasă și a primit cel mai frumos dar

Lukas Droppa
Lukas Droppa

Articol de - Publicat sambata, 04 aprilie 2020 22:10

Lukas Droppa, 30 de ani, era cătrănit zilele trecute, fiind blocat la Mediaș, în timp ce aștepta cu înfrigurare vești din țara natală fiindcă soția sa trebuia să nască, al doilea copil al cuplului, după fetița celor doi, acum în vârstă de 4 ani.

Mijlocașul celor de la Gaz Metan a reușit să plece din România și, după 24 de ore de mers pe drum, a ajuns în sfârșit acasă. Tocmai când a ajuns, soția sa, Sonka, l-a adus pe lume pe micuțul Lucas, iar în acest week-end urmează ca întreaga familie să se reunească acasă.

"Acum, sunt fericit, tocmai am culcat-o pe fetița, sunt liniștit. O așteptăm pe soție să vină de la maternitate, cu cel mic. Da, acum sunt împlinit și fericit, sper ca toată lumea să fie sănătoasă și să ne revedem cu bine, cu fotbal bun, să ne reluăm viețile noastre normale. Președintele și antrenorul mi-au dat voie să plec acasă, de aceea le mulțumesc din suflet, încă o dată au dovedit că sunt superoameni. Mai ales că nu se știe când va reîncepe campionatul. 

Când se va cunoaște programul, voi reveni de urgență la Mediaș. Soția a avut ceva probleme, a fost o situație de mare urgență. Ambasada Cehiei m-a ajutat mult, am avut posibilitatea să trec prin Ungaria, mi-au făcut documente ca să pot tranzita țara, totul a fost OK, apoi am ajuns prin Austria și Cehia, fără probleme. De aceea mulțumesc tuturor celor m-au ajutat să ajung acasă la ai mei", a comentat Lukas pentru Gazeta Sporturilor.

26de meciuri a strâns Droppa pentru Gaz Metan în această ediție, în care medieșenii bifează cea mai bună performanță internă din istoria de 75 de ani a clubului

"Acum trebuie să fiu în Cehia cel puțin 14 zile, însă când va fi cazul să mă întorc la antrenamente, cu siguranță nu voi pierde nici măcar o ședință de pregătire. Mi-a luat ceva să ajung acasă, sunt obosit, dar sunt în regulă acum"

"Nu mai știu de când n-am dormit ca omul, în regulă, întrucât ultimele zile au fost cele mai grele din viața mea. Încă nu-mi vine să cred că sunt acasă"

Lukas Droppa

Strigătul disperat al lui Droppa, un străin captiv în România: „Soția trebuie să nască, fata mă întreabă «Tati, de ce nu vii acasă?». Îmi vine să urlu”

Playtech: S-A SĂTURAT! Simona Halep a divulgat motivul pentru care nu mai performează pe teren. Informații de ultimă oră


Comentarii (1)
10153367030922960
Val Superb  •  05 Aprilie 2020, 03:29

Eu, unul, sunt bucuros cand vad macar un om fericit in lumea asta greu incercata! Imi doresc ca multi oameni sa gaseasca o oaza de bucurie in aceasta lume bolnava si trista! Multa putere si fericire in familie, Droppa! Sunt putin mandru ca o tara ca a noastra a gasit o solutie unui oaspete, desi trist ca nu gasim solutii si pentru noi! Toate cele bune, tuturor, si Dumnezeu sa ne ajute! Multa sanatate tuturor oamenilor!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează