FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Avertisment pentru FCSB » Echipa roș-albastră riscă să piardă un jucător: "Nu trebuie să aibă rolul unui pompier într-o echipă!"

Articol de - Publicat marti, 02 octombrie 2018 13:43

Finanţatorul clubului FC Botoșani, care l-a lansat în fotbalul mare pe Olimpiu Moruţan, Valeriu Iftime, critică decizia cuplului Becali-Dică de a-l lăsa rezervă pe Olimpiu şi de a apela la el doar când echipei îi e greu.

- Domnule Iftime, bună ziua! Despre Moruţan vrem să vorbim cu dumneavoastră!
- Eu când am spus, acum aproape doi ani, că Moruțan e fotbalist mare de tot și e cel mai bun număr 10 din România, lumea râdea de mine. Acum, am văzut că și domnul Becali și-a dat seama de talentul pe care-l are acest copil.

- Dar credeţi că...
- Dar așa cum i-am spus și domnului Becali vă spun şi dumneavoastră. Olimpiu Moruţan, la 19 ani, nu trebuie să aibă rolul unui pompier într-o echipă!

- Adică? De ce pompier?
- Păi, văd că e ținut pe banca de rezerve și se apelează la el doar când arde ceva şi sunt disperaţi cei de acolo că nu mai au soluţii. Așa nu vor face nimic și nu vor rezolva absolut nimic.

- De ce credeţi acest lucru?
- Fiindcă el e un jucător cu care trebuie riscat. Trebuie aruncat în luptă, folosit meci de meci titular și o să vedeți că o să facă față presiunii și o să fie cel mai bun din echipă.

- Da, dar FCSB nu e Botoşani!
- Aşa e, FCSB nu e FC Botoșani, acolo chiar ai tot ce vrei pentru a crește, pentru a face performanță, pentru a ajunge un fotbalist mare. El devine formidabil la FCSB, o să strălucească și domnul Becali știe foarte bine acest aspect. I-am spus clar că dacă-l folosim ca pompier nu o să ajungă nicăieri. Eu nu mai am ce să câștig de pe urma lui, dar sunt fericit că și-a dat seama toată lumea ce talent are copilul ăsta şi că am avut dreptate.

- Dumneavoastră cum aţi procedat cu el?
- Eu i-am dat tricoul cu numărul 10, să simtă că are greutate, să simtă pentru ce joacă.

- Şi dacă aţi fi patron la FCSB, cum aţi proceda?
- El trebuie titularizat meci de meci, acum trebuie să-i punem în spate toți sacii din lume și o să vedem că face față presiunii. Trebuie să poarte tricoul cu numărul 10, să fie căpitan! Să îl forţăm pentru că are un superpotențial şi el trebuie stimulat la maximum.

Citește și: Încă una de la Gigi Becali: "E mai bun decât Modric! Ce? Îl comparăm cu piticania aia de Dybala?"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
digei
digei  •  02 Octombrie 2018, 15:19

Iftime, ti-ai batut joc de baiat, l-ai dat imediat terminatorului de tineri jucatori (Becali) in fundatura numita FCSB. Puteai sa il indrumi spre exterior. Vai de el.

faliment_fc_fcsb
faliment_fc_fcsb  •  02 Octombrie 2018, 15:15

Alooo! FC FCSB joaca in alb-bleo, ce ros albastri visati??

Vezi toate comentariile (2)
Comentează