FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Avertisment pentru Mangia de la un component al Craiovei Maxima: "El nu e atacant, ar da randament în altă parte"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 martie 2018 17:00

Echipa lui Mangia, calificată marți în semifinalele Cupei după victoria cu Dinamo, 1-0, a fost radiografiată de Aurel Țicleanu, fostul component al Craiovei Maxima. În viziunea acestuia, oltenii ar trebui să aducă un atacant. 

"Echipei Craiovei îi lipsește un vârf de meserie, îi lipsește jocul de atac. Băluță nu e vârf, el ar da randament mai bun în spatele unui vârf.

Dar tactica cu trei fundași centrali dă roade și asta contează enorm, rezultatele bune de până acum vin în urma acestui joc bun defensiv.

Dacă va continua așa, va avea o șansă mare la titlu! CFR rămâne principala contracandidată, dar să vedem ce va fi și cu FCSB, a rămas în campionatul intern acum și își va concentra toată forța pe acest obiectiv", a declarat Țicleanu, la Radio Sport Total FM.

Craiova e pe locul 3 în play-off, la două lungimi de FCSB și la 4 de CFR Cluj. În plus, oltenii sunt calificați în semifinalele Cupei, pe care au șanse mari să o câștige.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează