FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

Avertisment pentru Steaua » Cînd este anunțată revenirea pieselor grele din echipa lui ASA

Articol de GSP - Publicat luni, 11 mai 2015 08:30

ASA Tg. Mureș n-a putut conta pe patru dintre cei mai eficienți fotbaliști ai săi din ultima perioadă în meciul pierdut pe terenul lui Gaz Metan Mediaș, scor 0-1.

Formația lui Ciobotariu nu s-a bazat pe Marius Constantin și Laszlo Sepsi, suspendați, iar Ousmane N'Doye și Claudiu Voiculeț au fost accidentați. Situația se va schimba la următorul meci pe care formația ardeleană îl va avea împotriva Petrolului.

Claudiu Maior, viceprimarul orașului Tîrgu Mureș și conducătorul neoficial al ASA, a anunțat că toți cei patru jucători vor fi apți pentru duelul cu echipa ploieșteană.

"Trebuie să recunoaștem că a contat foarte mult în înfrîngerea cu Gaz Metan și lipsa celor 4 jucători. La meciul cu Petrolul revin toți accidentații", a spus Claudiu Maior la Digisport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  11 Mai 2015, 20:50

ASA BATE TOT DIN PACATE PANA LA FINAL SI STEAUA NU BATE LA BRASOV,NU JOACA NIMIC,DAR SI ARBITRII O TOACA ! O RUSINE VA FI SI CAMPIOANA ASA,NU JOACA CINE STIE CE !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează