LIGA 1    •   RAPID - DINAMO 0-3

"Aveţi PSD în ADN!" » Rapidiştii şi-au umilit rivalii care făcuseră show pentru Victor Ponta pe Naţional Arena

Sambata, 27 Septembrie 2014

După ce mulţi fani ai lui Dinamo au fost pe Arena Naţională pentru lansarea candidatului PSD la prezidenţiale, Victor Ponta, fanii rapidişti nu au ratat momentul şi au postat două bannere care au ironizat peluza dinamovistă.

"Am vrut să vă scriem nişte mesaje, dar sînteţi cu ochii doar pe sondaje" a stat scris pe unul dintre bannere. În plus, alb-vişiniii din tribune au afişat şi nişte pancarte pe care au scris: "Aveţi PSD în ADN!". :DPe teren, lucrurile nu au fost atît de vesele pentru jucătorii lui Ionel Ganea, care au pierdut cu 3-0, golurile fiind marcate de Cordoş, Alexe şi Bărboianu.

În urmă cu o săptămînă, şeful galeriei dinamoviste a coordonat coregrafia de pe Naţional Arena, la lansarea candidaturii lui Victor Ponta, iar cea mai zgomotoasă parte a stadionului a fost cea în care se aflau fani dinamovişti. Iritaţi de acest demers, mulţi alţi fani ai roş-albilor au făcut scandal la meciul cu CSMS Iaşi, afişînd bannere violente anti-Ponta.

Comentarii (115 ) Adaugă comentariu

Cristi Stefan  •  02 Februarie 2017, 07:05

bravo jandarmeria romana , bateti pe acei idioti ca la fasole

Cristi Stefan  •  02 Februarie 2017, 07:03

eu nu o sa ai inteleg pe acesti asa zisi ultrasi ai echipelor de fotbal, pai ce footbal este in liga 1 a Romaniei pai steaua si dinamo iau bataie la ori ce ora de la ori cre echipa straina din lig a 3-a din asia dara minte de la cele europene, acesti idioti care au facut aseara acel incident cu sticle incendiare trebuie pedepsiti cu puscaria pt ni grei acei idioti puteu sa fca victime pe copii din pita cre erau cu parinti la protest

khal_37  •  30 Iulie 2016, 22:48

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/aveti-psd-in-adn-rapidistii-si-au-umilit-rivalii-care-facusera-show-pentru-victor-ponta-pe-national-arena-435273.html

Vezi toate comentariile (115)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase