FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME

Avionul care transporta o echipă din Liga 1 nu a putut ateriza la București: "Am intrat în panică, nimeni nu ne spunea nimic"

Articol de GSP - Publicat marti, 06 februarie 2018 18:35

Concordia Chiajna a pierdut clar primul meci oficial din 2018, fiind învinsă pe terenul lui CFR Cluj, scor 0-2. Problemele ilfovenilor au continuat însă și după finalul meciului, mai exact în această dimineață.

Jucătorii Concordiei ar fi trebuit să aterizeze, la ora 09:30, la București, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat din cauza unei cețe dense, aeronava fiind redirecționată către aeroportul din Constanța.

"La un moment dat intrasem un pic în panică pentru că ne tot învârteam şi nu ajungeam la destinaţie. Însă nu ne-a spus nimeni nimic şi n-am putut decât să aşteptăm. Am aterizat până la urmă, dar nu la Bucureşti, ci la Constanţa. Şi am răsuflat uşuraţi.

Numai că a trebuit să caut urgent un autocar în Constanţa ca să-l închiriem pentru a ajunge la Bucureşti", a declarat Cristi Tănase, președintele Concordiei, potrivit TV Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează