FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dezvăluiri incendiare! Avocata pune tunurile pe Dinamo, pe DDB și pe Zăvăleanu: „Știți metoda alba-neagra? Acum e alba-roșia! Unde s-au dus banii suporterilor?”

Avocata lui Fabbrini a fost invitată la GSP Live
Avocata lui Fabbrini a fost invitată la GSP Live

Articol de - Publicat marti, 27 iunie 2023 09:49 / Actualizat marti, 27 iunie 2023 19:47

Noi informații „explozive” de la Dinamo: avocata lui Diego Fabbrini, Carmen Radu, a fost prezentă la GSP Live pentru a vorbi despre disputa din instanță pe care italianul o poartă cu șefii „câinilor”. Adică fix speța care a blocat aprobarea noului plan de reorganizare. 

  • CONTEXT: În ultima perioadă, conducătorii lui Dinamo au făcut toate demersurile pentru a obține un răspuns pozitiv vizavi de planul reorganizare modificat. Doar că se izbesc de o piedică importantă!
  • Diego Fabbrini îl acuză pe administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu că „încalcă în mod clar drepturile creditorilor”. Italianul este înscris la masa credală, ca și creditor chirografar, cu 86.535 euro (423.543 lei), reprezentând drepturi salariale restante. Avocatul lui Fabbrini susține că atât primul plan de reorganizare modificat, cel respins de tribunal și de Curtea de Apel, cât și cel de-al doilea se bazează pe ficțiuni juridice.

Invitată la matinalul GSP Live, avocata fotbalistului a făcut o serie de dezvăluri de impact. 

A pus sub semnul îndoielii insolvența prin care trece Dinamo, a acuzat anumite lucruri necurate care s-ar fi petrecut în interiorul Programului DDB și l-a pus la punct pe Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului. Asta în contextul în care ea însăși se recomandă drept o susținătoare a lui Dinamo, mărturisind pe parcursul emisiunii că a deținut la rândul ei card DDB.  

Mircea Rednic prevede un viitor diferit pentru Dinamo și Rapid: „M-au avut și m-au dat afară, merci! El e prin Emirate, să se vadă cu sultanul  «Basana-Balmasan»”
INTERVIU
Mircea Rednic prevede un viitor diferit pentru Dinamo și Rapid: „M-au avut și m-au dat afară, merci! El e prin Emirate, să se vadă cu sultanul  «Basana-Balmasan»”

Avocata lui Diego Fabbrini, fără milă: „În accepțiunea lor, fotbaliștii sunt liberi profesioniști”

Iată principalele declarații ale avocatei: 

„Se încearcă ștergea datoriilor salariilor jucătorilor de la masa credală, sub pretextul că ar fi creditori chirografari, adică sunt trecuți la categoria «și alții». Se folosesc de o lege cu niște dispoziiții interpretabile. Această practică a cluburilor de a ajunge în insolvență e la modă. 

În accepțiunea dumnealor, fotbaliștii erau liber profesioniști, stăteau pe canapea, dădeau gol de la televizor... Există o Constituție a României care dă prioritate prevederilor comunitare, există anumite criterii stabilite de tratatele europene”.

Se încearcă dispariția jucătorilor de la masa credală chiar și acum, după apariția Red&White. Știți cum era pe vremuri metoda alba-neagra? Acum e metoda alba-roșia! S-au dublat datoriile după intrarea în insolvență. S-a ajuns la datorii de 10 milioane de euro. De ce a trebuit să intri în insolvență, de ce a trebuit să-ți dublezi datoriile ca mai apoi să nu ai cum să le plătești?

- Avocata Carmen Radu

Fabbrini are un aliat-surpriză în lupta cu Dinamo: „Îl susțin în acțiunea lui de demascare a planului”
Dinamo
Fabbrini are un aliat-surpriză în lupta cu Dinamo: „Îl susțin în acțiunea lui de demascare a planului”

Acuzații la adresa DDB: „Toată lumea credea că banii se duc către salarii. Unde sunt banii?”

„Cu bună știință, s-a creat o confuzie între ceea ce înseamnă Dinamo, PCH, DDB....Iar prin toate acele mesaje de tipul: «Haideți câinilor, e momentul să cotizăm»... Toată lumea credea că banii se duc către salarii. Și eu aveam card DDB! Suporterii erau convinși că donează banii pentru plata salariilor. (...) Acum, nici nu mai contribui financiar! Banii nu se duc acolo unde trebuie!

Unde s-au dus banii de la suporteri? Nu cred că jucătorii meritau așa ceva. Înțeleg că oameni cu salariul minim pe economie cotizau. Unde sunt banii lor? Sunt niște paradoxuri, niște încălcări grave ale legii. S-a creat o stare de insolvență care nu corespunde realității. Și-au creat cu bună știință această stare!”

(...) Au spus apoi că sunt banii lor și că ei, de fapt, au împrumutat clubul. Ăsta e scopul donației? Nu pot să mă pronunț, nu știu unde au ajuns banii, dar n-au ajuns acolo unde ar fi trebuit să ajungă! Ei raportau că s-au strâns 1,7 milioane de euro. Dar unde s-au dus? Sunt mulți suporteri dinamoviști, de acord, puține cluburi se pot mândri cu un asemenea număr de suporteri. Și este păcat”, a spus Carmen Radu, la GSP Live. 

Anumite persoane vor trebui să răspundă pentru tot ceea ce au făcut ilegal.

- Avocata Carmen Radu

Răzvan Zăvăleanu, pus la punct

Avocata fostului mijlocaș de la Dinamo nu l-a menajat nici pe Răzvan Zăvăleanu: „Am văzut că domnul Zăvăleanu a spus despre Fabbrini ceva de genul: «Necunoscutul ăla...» Aveam o vorbă când eram mici: «Cine spune ăla e!». Nu poți să desconsideri fotbaliștii de performanță, ei înseamnă totul pentru un club”.

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Dinamo și-a stabilit prima țintă din mercato » Vrea un român cu CV impresionant

EXCLUSIV Mircea Rednic prevede un viitor diferit pentru Dinamo și Rapid: „M-au avut și m-au dat afară, merci! El e prin Emirate, să se vadă cu sultanul «Basana-Balmasan»”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (45)
steaua.libera
steaua.libera  •  28 Iunie 2023, 10:19

O vrei la fcsb?

boierasul
boierasul  •  28 Iunie 2023, 05:56

După tupeul și bârfa pe care o aruncă în presă, cred că este mai mult bombardiera decât avocat))) Ana Maria Prodan are concurență serioasă dacă duduia da de "gustul" televiziunilor)))

creeperno534
creeperno534  •  27 Iunie 2023, 22:57

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează