FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

Avocatul lui Reghecampf îi avertizează pe şefii Concordiei: "Riscaţi să plătiţi daune fabuloase"

Dan Idita, avocatul lui Reghecampf și al lui Adi Rocha
Dan Idita, avocatul lui Reghecampf și al lui Adi Rocha

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 septembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 07 septembrie 2012 14:47

Conflictul dintre antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, şi primarul Chiajnei, Mircea Minea, este în toi. Părţile sînt în război după ce tehnicianul a cîştigat în instanţele sportive litigiul prin care a dorit să recupereze prima de 50.000 de euro pentru salvarea de la retrogradare a echipei în sezonul trecut.

Minea ameninţă că va duce litigiul în instanţele civile, iar avocatul lui Reghecampf îi transmite un avertisment.

"În ceea ce priveşte situaţiile litigioase între Concordia Chiajna şi clienţii mei, Laurenţiu Reghecampf şi Adi Rocha, clubul prin contractele încheiate cu cei doi şi-a asumat obligaţii pe care nu le-a onorat deşi au devenit scadente. Pentru acest motiv, ne-am adresat instanţelor FRF care au decis obligarea clubului CS Concordia Chiajna către Laurenţiu Reghecampf la plata a 50.000 de euro.

Mă bucură nespus iniţiativa celor de la CS Chiajna afirmată de domnul Mircea Minea de a apela la instanţele civile în acest caz. Am cîştigat la instanţele FRF şi voi cîştiga şi la instanţele civile. Omul care a deschis calea judecării litigiilor izvorînd din contractele încheiate între antrenor şi club la instanţele civile sînt eu. Deci voi evolua pe terenul meu. Le recomand însă celor de la Chiajna ca în faţa instanţelor civile să vină cu o apărări riguroase din punct de vedere juridic, nu ca în faţa CNSL a FRF, unde apărările lor păreau mai degrabă rodul unor aventuri profesionale.

De asemenea, îi recomand domnului Minea cînd va mai face afirmaţii cu referire la clienţii mei, Reghecampf şi Rocha, să se gîndească de două ori înainte, iar ceea ce spune să poată şi proba, dacă tot doreşte să ne întîlnim în instanţele civile. S-ar putea să plătească daune mai mari decît suma fabuloasă pe care a cîştigat-o urmare a colaborării cu Laurenţiu Reghecampf", a declarat avocatul lui Laurenţiu Reghecampf, Dan Idita.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
supersolo
supersolo  •  07 Septembrie 2012, 15:03

Mi se pare corect ....hai sa vedem pana la urma unde duce magaria unora ...daca renunta la procesul civil ...e mai mult decat dubios...instanta va cere contractele in original....iar daca ce zice avocatul scrie si acolo si sunt semnate ...primarul va ruina Primaria ca sa plateasca daunele ...nu este de joaca .....e joaca in instantele sportive ..dar nu si in instantele penale sau civile.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează