FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA LOVEŞTE ÎNAPOI

Avocatul Universităţii: "Deja la FRF sînt probleme mari"

Avocatul Craiovei susţine că dezvăluirile făcute de Mititelu în ultimele zile au zguduit FRF-ul şi LPF-ul
Avocatul Craiovei susţine că dezvăluirile făcute de Mititelu în ultimele zile au zguduit FRF-ul şi LPF-ul

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 07 octombrie 2011 19:30

Pe zi ce trece, oltenii sînt tot mai încrezători că vor reuşi să demonstreze în instanţă că Universitatea a fost exclusă din fotbal printr-un abuz. Avocatul Ştiinţei, Dan Idita, a comentat ultimele noutăţi apărute în aceste zile în jurul dezafilierii grupării alb-albastre.


"A văzut toată lumea astăzi răspunsul pe care l-am primit de la UEFA. Din el se poate constata că Universitatea Craiova a «încălcat» foarte grav şi Statutul UEFA, nu numai pe cel al FRF, exact aşa cum cei de la Federaţie au încercat să acrediteze", a comentat ironic apărătorul Craiovei. "Lăsînd gluma la o parte şi făcînd un rezumat al celor apărute în presa ultimelor zile în legătură cu excluderea Universităţii, pot spune că deja la Federaţie sînt probleme mari", a adăugat Idita.

După ce ieri a prezentat un act prin care susţinea că documentul prin care s-a aprobat dezafilierea Craiovei este lovit de nulitate, astăzi, Adrian Mititelu a publicat un răspuns UEFA prin care forul european subliniază că nu a făcut nici un fel de presiuni pentru dezafilierea oltenilor şi că doar a sfătuit FRF să judece situaţia Craiovei în funcţie de regulamentul din România pentru că e "o problemă naţională". În motivarea iniţială a deciziei de a dezafilia echipa din Bănie, federalii spuneau că oltenii au încălcat statutele forurilor internaţionale prin faptul că s-au adresat instanţelor civile.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
florin2na
florin2na  •  09 Octombrie 2011, 19:56

DNA sa faca dreptate,daca este cazul chiar cu "dezafilierea" celor vinovati de la libertate , U.Craiova sa-si recapete drepturile , jucatori care au fost declarati abuziv liberi, sa revina la U.Craiova , echipele care au folosit jucatorii craiovei sa fie suspendate un an de zile sau retrogradate in "B", iar Mititelul sa fie despagubit material, proportional cu dauna ce rezulta in urma acestui act abuziv de dezafiliere, dauna sa fie platita de cei vinovati si NU de"frf"

fan.stiinta
fan.stiinta  •  09 Octombrie 2011, 14:25

Daniel Idita este un avocat foarte bun si un fanatic suporter al universitatii craiova,va castiga procesul cu FRF..... FORTA STIINTA ALE;LUMEA SE-NTREABA DE CE;NOI PT TINE AM FACE ORI CE

chalex
chalex  •  08 Octombrie 2011, 14:21

Chiar si pentru un profan in materie de Justitie, lucrurile sunt clare: UNIVERSITATEA CRAIOVA A FOST DEZAFILIATA LA CEREREA EXPRESA A CUPLULUI SANDU-DRAGOMIR. Dar, in buna intelegere a proverbului "O mina spala pe alta... si amindoua banii negri" toti cei implicati se vor ghida dupa un alt proverb(de data aceasta sorgintea fiind mafiota): "NU VEDE, NU AUDE, NU VORBESTE". Intrebarea este: oare Avram, o data cu racirea timpului, va suporta, in continuare, racoarea beciului, sau va alege sa spuna - macar trunchiat - ceva, ceva din ceea ce stie si a facut. Cit despre atitudinile altor persoane care au beneficiat de dezafilierea Craiovei(vezi Gigi Becali), acestea sunt vadit p

Vezi toate comentariile (8)
Comentează