FOTBAL  »  Superliga  »  METROSPORT

GALERIE FOTO E sexy și la golf! Fosta iubită a unui jucător din Liga 1, apariție incendiară

Articol de - Publicat sambata, 13 mai 2023 10:01 / Actualizat sambata, 13 mai 2023 10:42

Aza Gabriela, fosta iubită a lui Dragoș Nedelcu, e cântăreață, iar de curând a mers într-o vacanță în Spania, la Marbella, unde a încercat să joace golf!

„Super activitate" sau „Îți doresc distracție plăcută" au fost doar două din sutele de comentarii primite din partea fanilor, care au fost încântați de apariția vedetei.

Aza are 23 de ani și este născută în Călărași, iar pe lângă calitățile în domeniul muzical, ea a apărut în lumina reflectoarelor după o relație de câțiva ani cu fotbalistul Dragoș Nedelcu. 

Aza Gabriela
Aza Gabriela
+41 FOTO

Gabriela Amzaru, pe numele ei real, a fost semifinalistă la Vocea României în 2015, iar până să intre în industria muzicală a făcut timp de 5 ani atletism. Și chiar dacă are un program încărcat, Aza reușește să meargă la sală.

Fosta lui Dragoș Nedelcu, întrebată ce-ar face în cazul Shakirei: „Dacă soțul a vrut să schimbe plapuma, așa m-aș răzbuna și eu”

Aza spune că ar scoate și ea o piesă în care să își atace iubitul infidel, dacă ar trece prin ce a trecut și Shakira.

 „În ziua de azi, cel puțin pe mine nu mă mai miră nimic. Nu numai la noi în România, se întâmplă și în afară, practic cumva cred că sunt niște categorii în care toți sunt la fel. Cred că e extrem de greu să mai ai încredere în cineva. 

Noi, fetele, ne mirăm de ce suntem înșelate, când tocmai și Shakira, Kiley Jenner și altele sunt și ele înșelate la rândul lor. Rezultatul zilei ... soțul Shakirei a vrut și el să schimbe plapuma și nu a mai ținut cont de respect. Probabil și faima asta îi schimbă. Dacă aș iubit atât de mult încât să pun atât de mult la suflet, cu siguranță cred că aș scoate o piesă împotriva iubitului, pentru că asta este răzbunarea femeii și vine din sufletul femeii. Dar totuși eu sper să nu trec vreodată prin așa ceva", a spus Aza Gabriela, potrivit wowbiz.

Aza Gabriela
Aza Gabriela
Aza Gabriela
+41 FOTO

Citește și: 

Paula Badosa, furioasă după dezvăluirile tabloidului din Spania: „Ar trebui să vă informați mai bine!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
romeverest
romeverest  •  17 Mai 2023, 14:08

Sa mai incerce la golf intrucat cu muzica este straina rau de tot !!

KsK14
KsK14  •  13 Mai 2023, 14:55

Dar vai! Încă un articol misogin de calitate pe minunatul site . Haideți acum cu încă 2 articole despre cât de misogin e de fapt Gigi, ca să fie frumos, deontologic,ce trebuie. Rușine de "jurnaliști"

Gigelux
Gigelux  •  13 Mai 2023, 13:43

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează