FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

GALERIE FOTO L-a părăsit pe fotbalistul de la Farul Constanța și s-a cuplat cu un om de afaceri: „Mă susține în absolut orice”

Articol de - Publicat luni, 15 mai 2023 09:26 / Actualizat luni, 15 mai 2023 10:05

Aza Gabriela, fosta iubită a lui Dragoș Nedelcu, i-a spus adio fotbalistului de la Farul Constanța și s-a cuplat cu un om de afaceri. Tânăra cântăreață are planuri mari alături de noul iubit.

Timp de mai mulți ani, Aza Gabriela a avut o relație cu fundașul de la Farul Constanța. Relația cu Dragoș Nedelcu a ajuns la final, iar fiecare și-a văzut de viața lui. El cu o altă blondă sexy, ea cu un potent om de afaceri, care din prieten i-a devenit iubit.

După o relație eșuată cu Radu Maricuța, bărbatul cu care îl înlocuise prima dată pe fotbalistul din Liga 1, Aza și-a asumat acum povestea de dragoste pe care o trăiește de câteva luni alături de un om de afaceri. Ei au fost și într-o vacanță de lux, unde artista a învățat să joace golf, dar a făcut și un pictorial sexy pentru Instagram.

Aza Gabriela
Aza Gabriela
+41 FOTO

„Sunt foarte fericită pentru că în ultima perioadă mi-au venit foarte multe proiecte, iar în afara acestor proiecte am un om minunat care a intrat în viața mea, mă susține pe plan sentimental, profesional, e alături de mine, mă susține în absolut orice. Nu e persoană publică, e un om de afaceri, tocmai de aia nu aș vrea momentan să-i dau numele, suntem foarte bine așa cum suntem. Momentan o afișare âonline nu ne aduce un plus relației, suntem super liniștiți acum și super mulțumiți de noi ca relație”, a spus Aza despre noua relație, pentru Spynews.ro.

Se pare că artista îl cunoștea pe actualul iubit încă de pe vremea când era într-o relație cu Dragoș Nedelcu. Aza Gabriela spune despre omul de afaceri că i-a fost bun prieten ani la rând, iar acum și-au dat seama că între ei există o chimie. Fosta iubită a fundașului de la Farul Constanța are planuri mari cu noul partener și își doresc să se lanseze împreună în afaceri. De asemenea, blondina are de gând să se mute cu omul de afaceri.

Aza Gabriela
Aza Gabriela
+41 FOTO

„El mi-a fost prieten de doi ani, un prieten bun, iată însă că lucrurile au luat amploare și am văzut că ne-am apropiat din ce în ce mai mult”

„El mi-a fost prieten de doi ani, un prieten bun, iată însă că lucrurile au luat amploare și am văzut că ne-am apropiat din ce în ce mai mult. Uite că nu ne-am dat seama și am început o relație. Suntem de câteva luni într-o relație, dar avem planuri de viitor să ne mutăm împreună. Suntem foarte apropiați, nu ne așteptam că relația noastră de prieteni”, a mai zis artista.

Aza are 23 de ani și este născută în Călărași, iar pe lângă calitățile în domeniul muzical, ea a apărut în lumina reflectoarelor după o relație de câțiva ani cu fotbalistul Dragoș Nedelcu.

Gabriela Amzaru, pe numele ei real, a fost semifinalistă la Vocea României în 2015, iar până să intre în industria muzicală a făcut timp de 5 ani atletism. Și chiar dacă are un program încărcat, Aza reușește să meargă la sală.

Citește și: 

Marele regret al lui Răducioiu, expus într-un interviu în Spania: „Monaco, șampanie, bling-bling. Am pierdut 9 ani degeaba”

Fosta iubită a lui Ciprian Marica s-a despărțit de luptătorul MMA, după ce a văzut în telefonul lui

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
ARCADIEzaporojanu
ARCADIEzaporojanu  •  16 Mai 2023, 13:02
Postat de Shogun01 pe 15 Mai 2023, 10:14

AM INCERCAT SA ASCULT O MELODIE... cred ca mi-a perforat timpanul

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Budrix69
Budrix69  •  16 Mai 2023, 12:51

subiect de sport......jalnic

cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  16 Mai 2023, 00:48
Postat de John_Doe pe 15 Mai 2023, 12:50

M-as bucura să prindă acum Nedelcu un transfer beton, dacă tot a scăpat de profitoarea asta.

I a rupt genunchii de cit a tras la poarta))) mai prinde un transfer la liga 3 probabil! Pacat de el

Vezi toate comentariile (24)
Comentează