FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Azi a fost şedinţă » Copos e decis să renunţe la Rapid: "Sper ca Gruia Stoica să dorească preluarea clubului" » Ce sumă cere patronul giuleştenilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 martie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 31 martie 2013 14:26

Astăzi a avut loc adunarea generală a creditorilor, în urma căreia trebuia să se voteze planul de reorganizare al clubului rapidist.

Şi jucătorii din Giuleşti au participat la şedinţă. Aceştia vor primi 14% din restanţele financiare din 2012. La ieşirea de la întrunire, George Copos a anunţat că renunţă la cele 23.5 milioane de euro investite.

Copos speră ca Gruia Stoica să preia clubul rapidist: "Eu, prin Ana Holding, renunţ la 23,5 milioane de euro, iar jucătorii vor primi un maximum de 14 la sută din restanţe. Ana Holding va lua 0 la sută. Sper ca în urma lămuririi acestei situaţii domnul Gruia Stoica, un om foarte harnic şi pasionat, să dorească preluarea clubului.

El ar avea de achitat 6,5 milioane de euro pentru a prelua clubul. După aia va trebui să suporte toate cheltuielile care implică susţinerea Rapidul. Eu am achitat absolut toate datoriile care erau necesare pentru luarea licenţei, cu cash colateral de 2 milioane de euro.

M-am imprumutat din nou la bancă şi mi-am făcut datoria faţă de club. Am promis că iau licenţa Rapidului, dar eu simt o apăsare în stomac şi nu mai pot să mă uit la fotbal. Nu mai vreau să mă implic, dar nu o să dau Rapidul decît unui om de afaceri care ştiu că are un plan serios şi de viitor cu această echipă", a spus Copos, conform Dolcesport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (53)
dannicola
dannicola  •  01 Aprilie 2013, 09:35

Dar PRORapid cui ramine? Normal ca lui Copos ca doar este un ONG al lui!!

fremenash
fremenash  •  01 Aprilie 2013, 00:38
Postat de alegzander19 pe 31 Martie 2013, 22:53

Deci clubul care datorii pe care nu le poate achita .. dar Copos se imprumuta la banca .. marind astfel datoria ..

cand nu gandesti... de ce vorbesti... vai de tine

ciucurel04
ciucurel04  •  01 Aprilie 2013, 00:27
Postat de alegzander19 pe 31 Martie 2013, 22:53

Deci clubul care datorii pe care nu le poate achita .. dar Copos se imprumuta la banca .. marind astfel datoria ..

Ai inteles fix deloc... ce legatura are datoria lui Copos cu datoriile Rapidului? Copos s-a imprumutat sa achite licenta Rapidului. Daca d-l Stoica cumpara Rapid, Stoica ramane cu Rapidul si Copos cu datoria la banca...

Vezi toate comentariile (53)
Comentează