FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - STEAUA, DUMINICĂ, 20:30, DIGI1, DOLCE1, LOOK,GSP.RO

Azi e "Revoluția roș-albastră"! Suporteri din 35 de județe ies în stradă pentru a susține echipa lui Becali

Suporterii steliști au anunţat că vor protesta pașnic și nu vor crea probleme jandarmilor și autorităţilor implicate // FOTO Raed Krishan
Suporterii steliști au anunţat că vor protesta pașnic și nu vor crea probleme jandarmilor și autorităţilor implicate // FOTO Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 25 februarie 2017 00:00

Suporteri din 35 de județe anunță că vor ieși în stradă pentru a protesta împotriva Clubului Sportiv și a susţine echipa finanțată de Gigi Becali.

Timp de patru ore, între 11:00 și 15:00, în cele mai mari orașe din România vor exista acțiuni de protest făcute de suporterii vicecampioanei. În 35 de județe, fără București, fani vor striga pro- Steaua în fața prefecturilor.

"Există toate autorizațiile din partea primăriilor și din partea Jandarmeriei. Nu vor exista marșuri, vom protesta pașnic în fața prefecturilor. Ne dorim ca fotbalul românesc să nu moară! Nu vrem ca încă o echipă să se alăture formațiilor care deja au dispărut din peisaj", spune unul dintre organizatorii mitingurilor de astăzi.

Cătălin Biriș, organizatorul la nivel național al protestelor, face precizări: "Solicităm intervenția primului ministru, a ministrului Apărării și a ministrului Justiţiei, pentru că nouă ni se par multe lucruri ciudate. Decizia de la Curtea de Apel nu este definitivă, noi vom lupta pentru dreptate până la capăt.

Sloganul principal rămâne «Unica Steaua este acum în Liga 1». Vom fi peste 20.000 de oameni". Și Ladislau Boloni, fost jucător al Stelei, laudă acțiunea de astăzi: "Sună frumos pentru Steaua faptul că vor exista mitinguri. Înseamnă că Steaua e iubită. Steaua a fost și trebuie să continue să fie un bun național".

"Voi mai vorbi despre Steaua!"

Corpul de Control și Inspecție al MApN a constatat că Florin Talpan, juristul CSA, a făcut mai multe declarații deși nu era mandatat să vorbească în numele CSA sau MApN.

"Eu am luptat pentru acest brand, Steaua București. E normal să vorbească jucători ca Belodedici, Pițurcă sau Tudorel Stoica. Înseamnă că mi-au apreciat munca. Eu știu că trebuie să apăr acest brand, Steaua București. Nu vreau să vorbesc despre raportul Corpului de Control. Vreau să ducem acest club în Liga 1. Voi mai vorbi despre Steaua, nu se pune problema să n-o mai fac", a mai spus Talpan.

"Nu se vor folosi portavoce, iar dacă se vor folosi pancarte, acestea nu vor conține injurii sau mesaje jignitoare. Organizatorul are obligația de a asigura curățenia la locul adunării"
Ștefan Lungu, organizatorul protestului de la Sibiu

"Eu sunt curios să văd ce va fi la acest protest. Le transmit să facă mitingul și mă bucur că îl fac. Dar le zic să stea liniștiți. Eu îi voi bate pe cei de la CSA pe toate liniile. Voi lua și numele, și marca, și tot"
Gigi Becali, patron Steaua

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
jalabert
jalabert  •  25 Februarie 2017, 15:03
Postat de timm pe 25 Februarie 2017, 12:30

Rau e sa fi prost.

tovarasu comunist nu te-ai gandit sa emigrezi in koreea de nord? sunt convins ca toti tovarasii talpanisti se vor acomoda repede la realitatile lui kim jung un

jensen
jensen  •  25 Februarie 2017, 14:38

Si...fassssssss! S-a spart balonul! Au fost 40-50 de fani dar foamea i-a razbit si au plecat la masa. Fanii adevarati sunt la meciuri, pe stadion, n-au ce sa caute in strada. Stelistii cu pedigree iubes echipa neconditionat, numai ca doresc sa stie care este echipa. Iar echipa va fi cea care va castiga palmaresul cu 20 de titluri si o Cupa a Campionilor Europeni. Restul e doar...*** :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1693853210891510
Sorin Moldovan  •  25 Februarie 2017, 13:19

Stelistilor din toata Romania ..... Dati un Ban Pentru Talpan !!!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează