FOTBAL  »  Superliga  »  AMICALE

Azi pe GSP.ro » Rapid - Malmo, liveTEXT (16:30, nu se transmite la TV!), CFR - Ried, liveTEXT (15:00) şi Gaz Metan - Torpedo, liveVIDEO (15:45)

Articol de GSP - Publicat marti, 01 februarie 2011 00:00 / Actualizat marti, 01 februarie 2011 12:35

UPDATE // Meciul de astăzi al giuleştenilor cu Malmo trebuia transmis în direct la DolceSport, însă acest lucru nu se va putea întîmpla. Televiziunea care are drepturile de producere şi transmisie pentru jocurile de la Copa del Sol nu va filma Rapid-Malmo, aşa că nu are cine să ridice semnalul la satelit pentru ca Dolce să îl poată prelua.

La turneul din Spania, doar meciurile dintre învingătoare vor fi produse! În aceste condiţii, pe DolceSport vor putea fi văzute "sferturile" Rosenborg-Spartak Moscova (17:00), respectiv Şahtior (19:45).

Chiar dacă a pierdut în optimi, Rapid continuă la Copa del Sol în turneul învinselor.


Astăzi, giuleştenii vor da piept cu suedezii de la Malmo, iar evoluţia meciului poate fi urmărită pe GSP.RO în format liveTEXT, de la ora 16:30. Provincia reţine şi ea atenţia. Gaz Metan întîlneşte pe Torpedo Moscova, (15:45) în direct la GSP TV şi liveVIDEO pe GSP.RO. De la ora 15:00, CFR Cluj evoluează în faţa celor de la Ried, liveTEXT pe GSP.ro.

Tot astăzi se mai dispută şi amicalele:
Sportul Studenţesc - Viktoria Plzen
Victoria Brăneşti - Gyor

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
pedrogar
pedrogar  •  01 Februarie 2011, 15:57

Eu nu inteleg ce va tot framantati atata, nu se da si gata, o sa ii vedem la treaba in campionat unde speram sa mearga ceas. Daca era steoaia se transmitea imediat, asta e viata, nu toti au bani sa cumpere ziare si televiziuni.

make_cj
make_cj  •  01 Februarie 2011, 15:35

nu stie nimeni nimic de rapid?

albvisiniu94
albvisiniu94  •  01 Februarie 2011, 14:20

Nu :|

Vezi toate comentariile (11)
Comentează