FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - VIITORUL/ FCSB - ASTRA, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

AZI SE DECIDE CAMPIOANA // Anunț surprinzător înainte de CFR Cluj - Viitorul: "Dan Petrescu va pleca"

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 mai 2018 09:39

CFR Cluj poate câștiga azi al patrulea titlu de campioană. Dacă se impune în meciul cu Viitorul, de la 20:45, va avea locul 1 asigurat, indiferent de ce face FCSB cu Astra.

Gabi Mureșan, fost jucător în Gruia, a vorbit despre antrenorul clujenilor, Dan Petrescu, și a declarat că acesta va pleca la finalul sezonului.

"Părerea mea este ca Dan Petrescu va pleca dacă va lua campionatul. În sezonul următor presiunea va fi mult mai mare. Va fi Champions League și va trebui să lupte pentru păstrarea titlului. Trebuie să faci performanță și va fi foarte greu.

Nu mai țin legătura cu cei de acolo pentru că s-a schimbat totul la CFR. Doar cu domnul Mureşan am mai vorbit, dar prin vara trecută. Nu am mai fost la meciuri la Cluj pentru nu m-a mai atras. Nu am nimic cu cei de acolo, dar dacă s-a schimbat totul. Am văzut puține meciuri de-ale lor. Dan Petrescu este mai pragmatic, vrea să câștige. Eu sunt de acord cu el. Nu poți face și spectacol și să ai și rezultate bune", a declarat Gabi Mureșan la TV Digi Sport.

  • CFR Cluj - Viitorul se joacă duminică, ora 20:45. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport 2, TV Telekom 1 și LookTV.
  • FCSB - Astra  se joacă duminică, ora 20:45. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport 1, TV Telekom 2 și LookTV.

Citește și: Cele mai lungi 90 de minute » 8 motive pentru care și CFR, și FCSB merită să ia campionatul

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (33)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  20 Mai 2018, 18:34

Muri tată cum de știi tu atâtea când prin Cluj n-ai mai dat, cu băieții n-ai mai vorbit, cu Muri bătrânu n-ai vorbit din vara trecuta, ce-ai visat? Sau ți-ai pus gigisepiștii cuvinte în gură?

cluj_cluj
cluj_cluj  •  20 Mai 2018, 17:51
Postat de stelistdemic01 pe 20 Mai 2018, 16:30

Cind Steaua castiga cce tu nu erai născut iar părinții tăi turnau de zor la sekooritate. Corect?

Da idiotule... dar aia era alta echipa... tu esti fecesebist, un impostor care sustine un infractor care a incercat sa fure palmaresul unei echipe si a fost oprit de justitie...

cluj_cluj
cluj_cluj  •  20 Mai 2018, 17:49
Postat de Hatis Liviu pe 20 Mai 2018, 16:58

Mai lăsa gura Dane...ai devenit penibil.Nu o sa faci așa ceva acolo unde vei merge.Stau si ma întreb de ce unii dintre voi ,cei care cândva făceați performanta in iarba,de ce sunteți atât de guralivi ?Aveți complex de superioritate..... stiu vei merge la doua capete .Drum bun.

Oare poate fi cineva mai penibil ca voi, jijistii care se cred stelisti? Mai mediteaza...

Vezi toate comentariile (33)
Comentează