FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - VIITORUL/ FCSB - ASTRA, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

AZI SE DECIDE CAMPIOANA // Dezvăluiri din interior » Totul despre tactica șefilor de la CFR Cluj: "Asta e strategia lor de mulți ani"

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 mai 2018 12:07

CFR Cluj poate câștiga azi al patrulea titlu de campioană. Dacă se impune în meciul cu Viitorul, de la 20:45, va avea locul 1 asigurat, indiferent de ce face FCSB cu Astra.

  • CFR Cluj - Viitorul se joacă duminică, ora 20:45. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport 2, TV Telekom 1 și LookTV.
  • FCSB - Astra  se joacă duminică, ora 20:45. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport 1, TV Telekom 2 și LookTV.

Liviu Ganea, fost atacant la CFR Cluj, a vorbit despre echipa lui Dan Petrescu și despre declarația președintelui Iuliu Mureșan, care a spus că vrea ca antrenorul să rămână mulți ani la formația din Cluj, precum Sir Alex Ferguson.

"Cei de la CFR Cluj, înainte de fiecare meci, spun că totul este bine. Mureșan trebuia să declare că vrea Dan Petrescu să fie care Ferguson după meciul cu FCSB. Șefii de la Cluj vor să țină lucrurile la locul lor, să arată că totul este în ordine și că e calm la echipă. Dar de multe ori li s-a spus antrenorilor «Stai liniștit! Mergem pe mâna ta, avem o strategie», iar la puțin timp după a fost dat afară.

Celor de la Cluj le place să asigure pe toată lumea că totul este în regulă, chiar dacă în spate au luat alte decizii. E strategia lor de mult timp, de ani de zile. Spun «Dan, stai liniștit că vrem să antrenezi aici 15-20 de ani». Dar după următorul meci poate fi altceva.

Oricum, eu cred că Dan Petrescu va pleca în vară. Nu știu nimic, nu am informații, dar așa cred", a declarat Liviu Ganea la TV Digi Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (54)
stelistdemic01
stelistdemic01  •  20 Mai 2018, 16:22
Postat de dordor pe 20 Mai 2018, 16:17

:)))... isi schimba nick-ul inapoi in valah si o ia de la inceput... apropos, de Alpin ce mai stiti ? ce se mai potriveau astia doi !

Bravo... locul 7 cu felicitări!

hitman222
hitman222  •  20 Mai 2018, 16:21
Postat de dordor pe 20 Mai 2018, 16:17

:)))... isi schimba nick-ul inapoi in valah si o ia de la inceput... apropos, de Alpin ce mai stiti ? ce se mai potriveau astia doi !

Alpin de observatorul federal, e aici zilnic.

dordor
dordor  •  20 Mai 2018, 16:17
Postat de davidblack pe 20 Mai 2018, 14:29

''AZI SE DECIDE DACA IL MAI VEDEM '' PE RANDOOM :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

:)))... isi schimba nick-ul inapoi in valah si o ia de la inceput... apropos, de Alpin ce mai stiti ? ce se mai potriveau astia doi !

Vezi toate comentariile (54)
Comentează
Close