FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - OŢELUL 1-2

Azi se decide soarta lui Andone la Dinamo » Ziua Z

Articol de - Publicat luni, 04 octombrie 2010 00:00

Azi e programată discuţia decisivă în privinţa situaţiei lui Andone. Ionuţ Badea şi-a anunţat disponibilitatea de a-i prelua pe "cîini".

Conducătorii din Ştefan cel Mare au ajuns la capătul răbdării! Rezultatele catastrofale din ultimele cinci meciuri, în care s-a strîns numai un punct, au dinamitat poziţia lui Ioan Andone, însă nici jucătorii nu scapă de acuze. Azi, şefii, antrenorii şi reprezentanţi ai jucătorilor vor avea o întrevedere în urma căreia se va hotărî dacă "Fălcosul" va primi credit şi pentru derby-ul cu Steaua ori se va produce un şoc la echipă, prin schimbarea băncii tehnice. Principalul candidat în acest moment este Ionuţ Badea, demis sîmbătă de la Pandurii!

Iată ce îi se reproşează lui Andone:
1. Că nu îi cere mai multe sfaturi lui Cornel Dinu: "Nu doar că nu vorbeşte cu Mister, chiar îl evită! Experienţa lui Dinu i-ar fi de folos".

2. Că nu s-a axat pe un singur sistem de joc, schimbîndu-l de la o etapă la alta. În opinia şefilor, oscilaţiile în ceea ce priveşte tactica a bulversat echipa: "Nu ştim cît se exersează la antrenamente, dar se vede clar că nu avem trasee de joc".

3. Că ritmul de joc e scăzut, fiind arătat cu degetul şi preparatorul fizic Salvatore Lazareno. Asta după ce, la finalul meciului cu Rapid (3-2), italianul a fost lăudat de toată lumea pentru revenirea echipei de la 0-2!

"Mă doare foarte tare ceea ce se întîmplă la Dinamo. Ne trebuie o strategie pe termen lung"
Constantin Dănilescu, director sportiv Dinamo

"Am pierdut puncte preţioase, dar nu se pune problema să plece Andone. Nu înţeleg ce se întîmplă pentru că anul trecut am dominat toate meciurile cu echipele mari"
Cristi Borcea, preşedinte executiv Dinamo

Model italian
Andone le-a prezentat şefilor planurile de antrenament pe care le foloseşte în pregătirea echipei. "Fălcosul" pune în practică idei pe care le folosesc Carlo Ancelotti, antrenorul lui Chelsea, Roberto Mancini, managerul lui Manchester City, dar şi alţi tehnicieni importanţi din Italia.

Cum se apără "Fălcosul"
Lui Andone i s-a reproşat şi faptul că a făcut antrenamente tactice cu aproape 30 de fotbalişti, deşi mulţi dintre ei nu s-au regăsit în planurile sale pentru prima echipă: Helder, Maksumici, Bălgrădean, Vranjkovici, Todorovski sau Păun. Tehnicianul însă a replicat că nu au fost achiziţionaţi apărătorii solicitaţi şi a fost nevoit să improvizeze pentru a căuta formula ideală în defensivă.

Se implică şi Giovanni
Surse autorizate din cadrul clubului susţin că la întîlnirea de azi va fi prezent şi Ioan Becali, cel care reprezintă majoritatea fotbaliştilor din Ştefan cel Mare. Fostul agent FIFA îl susţine pe Andone şi va purta o discuţie mobilizatoare cu jucătorii. "La Dinamo e nevoie de o discuţie în trei: conducere, antrenori, jucători. Să vedem ce probleme avem, să ne întîlnim toţi pentru că echipa trebuie să fie electrocutată!", a zis Giovanni.

Dănciulescu scapă de "remaniere"
Şefii susţin că eventuala curăţenie din iarnă, în care sînt vizaţi fotbaliştii ce au împlinit deja 30 de ani, nu-l vizează şi pe Ionel Dănciulescu (foto), chiar dacă acesta are 33 de ani. Danciu-gol e văzut drept un lider în vestiar, plus că şefii doresc să-i ofere o funcţie în conducere după ce atacantul se va retrage din postura de jucător. În această vară, chiar Nicolae Badea a insistat ca Dănciulescu să revină în Ştefan cel Mare, deşi acesta avea mai multe oferte avantajoase.

Dinu nu revine
La partida cu Oţelul Galaţi (1-2), Cornel Dinu a fost prezent la meci şi şi-a luat notiţe pe tot parcursul meciului, speculîndu-se că ar fi revenit lîngă echipă cu atribuţii de director tehnic. "Implicarea mea directă şi responsabilitatea asupra achiziţiilor şi pregătirii echipei au încetat la 1 iunie, cînd mi-a fost comunicat că nu mai am şi prerogativele de director tehnic. În ceea ce priveşte discuţiile cu Andone, au fost cîteva întîlniri, în care am avut doar unele comentarii asupra jocului echipei", a spus Mister. (Cătălin Gheorghiu)

Rubio şi Scarlatache vinovaţi
Roş-albii au disecat faza din minutul 74, cînd Silviu Ilie a marcat golul de 2-1 de lîngă Scarlatache (foto), Rubio şi Dolha. Antrenorii şi jucătorii au discutat despre cum a ajuns gălăţeanul să lovească primul mingea şi s-a ajuns la concluzia că Rubio şi Scarlatache nu s-au înţeles, întrucît nu au comunicat la acea fază. "Dolha nu are nici o vină. A apărat penalty, apoi a primit un gol deviat!", zic "cîinii".

- Georgian Păun, marcator în Delta Tulcea - Dinamo II (4-3), ar putea fi inclus în lotul pentru derby-ul cu Steaua, avînd în vedere problemele din ofensivă: Andrei Cristea e suspendat, iar Liviu Ganea, accidentat.
- Florin Bratu (30 de ani) a marcat în victoria lui Litex Loveci cu Cerno More Varna (3-1), iar golul i l-a dedicat naşului său, Bogdan Raţiu, ofiţerul de securitate al clubului Dinamo, decedat la începutul lunii septembrie.
- Marius Stan, preşedintele Oţelului, a vorbit despre acuzele "cîinilor" la adresa lui Cristi Balaj: "Dinamo îşi caută scuze. N-a fost un arbitraj perfect, dar au fost greşeli omeneşti. Rîpă mi-a zis că a fost lovit intenţionat de Andrei Cristea!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
sangerica
sangerica  •  04 Octombrie 2010, 18:19

inebunesc cand citesc pe forumul asta de unde mortiiii vostri stiti mah voi ca andone face echipa dupa giovani si victor ?? la inceputul proiectului sa declarat mare cat casa ca asnul asta se face echipa pt castigarea campionatului doar andone a declarat ca incearca sal ia de anul asta are omul ambitie asta este bravo lui cu cine vreti sa joace ?va tot vad ca strigai dupa pune lati vazut vro data pe paun cum joaca ?a dat si el un goll stelei si gata este cel mai bun mai taceti dracu de papagali

sarpi
sarpi  •  04 Octombrie 2010, 17:21

Sa vina antrenor Mircea Rednic si Andoane sa fie Manager sa aduca jucatori care vrea el sa da jucatori inprumut pe Scarlatahe pe Garat pe Robio si Homei si Niculae sa fie vandut cu bani loati pe el adus Eric de la Medias atrebui adus 2fundas si un portar Indoye si Daciulescu Andrei Cristea sa ramina paun si stanescu si torja sa alduceti inapoi pe Goean si loat un mislocas

maximusaurelius
maximusaurelius  •  04 Octombrie 2010, 17:18

Se pare ca sa uitat faptul ca Ando nu avea ca obiectiv sa cistige titlul in primul an.Cerem m-ai mult de cit se poate!! SUPORTERI ADEVARATI RESPECTA!!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează