FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FC VOLUNTARI

Azi se decide soarta lui Oprița! Cine ar urma să-i ia locul dacă pierde cu Viitorul

Articol de - Publicat luni, 06 august 2018 17:55

După un început modest de campionat, unde a obținut un singur punct, FC Voluntari ar putea rămâne astăzi fără antrenor dacă va pierde partida din deplasare cu Viitorul.

Daniel Oprița, tehnicianul ilfovenilor, e pe făraș. O înfrângere cu trupa lui Hagi, coroborată cu conflictul creat la începutul sezonului când l-a scos din lot pe Costin Lazăr, ar echivala cu demiterea sa.

În locul său ar urma să vină Cosmin Bărcăuan (40 de ani), proaspăt licențiat în antrenorat. Acesta a fost în startul sezonului în staff-ul de scouting al lui FC Voluntari și se ocupa de juniorii clubului.

Dacă Oprița va pierde azi, în zilele următoare ar urma să fie numit antrenor principal Cosmin Bărcăuan.

Cosmin Bărcăuan a jucat în două rânduri pentru Dinamo, în sezoanele 2002-2004 și 2005-2006. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru FC Bihor Oradea, FC U Craiova, Șahtior, Krîlia Sovetov, PAOK Salonic, OFI Creta și Ceahlăul Piatra Neamț.

Meciul dintre Viitorul și FC Voluntari poate fi urmărit AICI!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează