FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERI FRF

Baciul este atacat şi de fostul preşedinte al LPF » Mitică: ”Popescu se bazează pe pile”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 07 ianuarie 2014 20:19

Candidatura lui Popescu la FRF a încins atmosfera între fostul şef al LPF, Dumitru Dragomir, şi antrenorul care l-a descoperit pe Gică, Ţîcă Zamfir.

Ultimul a punctat pentru "Libertatea" că "acum, cînd nu-l mai bagă nimeni în seamă pe Mitică, s-a întors împotriva lui Popescu şi a lui Sandu. I-a aruncat în cursă pe Avram, pe Burleanu, pe Andone, ca să-i rupă din voturi lui Gică. Nu sînt convins că Gică va ieşi preşedinte!".

Dragomir a replicat la Radio GSP: "Zamfir e un ghebos, iar Popescu e terminat! El e învăţat pe pile! I-aş sfătui pe Chivorchian, Avram, Ando, Burleanu, Puşcaş şi Abrudan să formeze o singură echipă. Altfel, politicul îl va impune pe Popescu".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
alin979
alin979  •  09 Ianuarie 2014, 10:32

Bah da numa penali gasim in tara asta sa punem presedinte la federatie???Popescu asta parca a luat 4 ani in prima instanta...Cum merge asta la UEFA si se prezinta acol?Buna eu sunt Baciu penalu care am luat 4 ani dar era un dosar politic.

teilandezu
teilandezu  •  08 Ianuarie 2014, 18:34

Mai Mitica , ce te ataci ? Doar este oltean ca tine .

gicutzu69
gicutzu69  •  08 Ianuarie 2014, 18:31

Orice ar zice Dragomir dar timpul lui a trecut,ca si lui Mircea Sandu dealtfel,unul e prea smecher si sunt unii fraieri pe langa el iar altul nu mai are daruire pentru fotbalul din Romania,asta daca vreodata a avut.Pe de alta parte Dragomir este ca un SRL adica societate cu raspundere limitata,se baga in toate dar cand trebuie sa raspunda de ceva paseaza la comisii.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează