FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

Badea a sunat adunarea » Braşovenii sînt primii care s-au reunit pentru sezonul 2012-2013

Reunire FC Braşov +16   FOTO
Reunire FC Braşov

Articol de - Publicat vineri, 08 iunie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 08 iunie 2012 16:15

FC Braşov este prima echipă din Liga I care s-a reunit, la primul antrenament fiind prezenţi 21 de jucători.

 

Primele nume noi sînt Radu Barbu, Bogdan Străuţ şi Nasser Menassel. "Îl cunosc bine pe Ionuţ Badea şi cînd mi-a facut propunerea de a veni aici nu am ezitat", a spus acesta din urmă.


Pînă pe 19 iunie pregătirea se va desfăşura la Braşov, iar apoi se va pleca într-un cantonament extern, cel mai probabil în Scoţia, unde "stegarii" vor susţine şase partide amicale.

"În următoarea perioadă va fi un volum mare de muncă, atît pentru staff cît şi pentru jucători. Ne-am întîlnit mai repede tocmai pentru a putea pune la punct toate lucrurile. Avem probleme de lot, dar am adus deja trei jucători pentru posturile deficitare şi se va continua pe acelaşi tip de transferuri în ideea de a acoperi toate poziţiile. E importantă şi susţinerea patronului. El trebuie convins că jucatorii care ne interesează merită luaţi în calcul"

Dacă Nuno Viveiros şi Velayos au fost învoiţi, referitor la macedoneanul Ilijoski, tehnicianul braşovean a declarat: "Ştiu că are situaţie contractuală cu noi. A declarat că nu mai vrea să continue aici, dar nu ştim ce se va întîmpla".

În această seară este aşteptat şi Davide Dias, sperîndu-se ca el să accepte propunerea ce i-a fost făcută, de a continua la Braşov . Există discuţii şi în ceea ce îl priveşte pe David Distefano, acestuia expirîndu-i împrumutul de la gruparea ciliană Union San Felipe. Totodată, braşovenii aşteaptă de cîteva zile un răspuns şi de la portarul Marius Popa, care deocamdată ezită să ia o hotărîre.

Despre interesul manifestat de Dinamo pentru mijlocasul Alexandru Mateiu, Ionuţ Badea a spus: "E bine că echipele se interesează de jucătorii noştri. Sper ca Mateiu să nu fie singurul nume vehiculat în această perioadă, dar asta nu înseamnă că el va pleca".

Lotul prezent la reunire:
Portar: Florin Iacob
Fundaşi: Bogdan Strauţ, Ricardo Machado, Cristi Munteanu, Radu Barbu, Vlad Potecu, Cristi Ionescu, Darius Drăgan, Horia Popa, Alexandru David, Diogo Silva
Mijlocaşi: Alexandru Mateiu, Bruno Madeira, Nasser Menassel, Vasile Olariu, Rareş Enceanu, Mauro Alonso
Atacanţi: Mugurel Buga, Attila Hadnagy, Pedro Moutinho, Alin Damian

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
claudiano
claudiano  •  16 Iunie 2012, 18:28

cu echipa asta sigur mergem in liga campionilor :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează