FOTBAL  »  Superliga  »  RECURSUL ETAPEI

Badea: "Chivorchian a fost la vestiare, deşi era suspendat"

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 aprilie 2008 00:00

Nicolae Badea, preşedintele CA al FC Dinamo, a acuzat la Recursul Etapei, pe Antena 2, faptul că Gheorghe Chivorchian, directorul Politehnicii Timişoara, a fost la vestiarul echipei sale în ciuda faptului că era suspendat:

"Ştiu că dacă ai permisul suspendat, eşti pedepsit şi dacă te duci să conduci pe o stradă lăturalnică. Nu este normal ca o persoană aflată sub suspendare să se ducă la vestiare, să participe la şedinţa tehnică şi apoi să meargă cu echipele pînă la intrarea pe gazon.

Badea a vorbit şi despre meciul de aseară, încheiat 1-1:

"Cred că Dinamo a avut superioritate atît calitativă, cît şi cantitativă. Îmi pare rău pentru Poli, dar poate la anul vor avea mai mult noroc în lupta pentru titlu, a spus Badea la Antena 2.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (6)
 •  14 Aprilie 2008, 01:36

Toar'şu Badea, fă plângere la miliţie. Fă şi împotriva elementelor reacţionare care huiduie gloriosul nostru club socialist.

 •  14 Aprilie 2008, 00:53

Cel mai mare fan dinamo all time, tovarăşul Postelnicu, a fost măcar sincer, în celebra sa rostire „Onorată instanţă, am fost un dobitoq“. Probabil aici e sorgintea poreclei de „câini“ a dinamoviştilor...

 •  14 Aprilie 2008, 00:23

Draga GSP nu stiam ca si cuvantul Miitiic este banat. Tocmai mi le-ati schimbat in stimati bucuresteni... Macar scrieti si voi stimati miiityyci... Sau stimati badarani, s-au stimati smecheri etc... :)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează