FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Badea îl ironizează pe Il Luce: "Sir Alex să-i lase locul lui Mircea Lucescu"

Badea nu se gîndeşte să renunţe la Dinamo.
Badea nu se gîndeşte să renunţe la Dinamo.

Articol de GSP - Publicat luni, 07 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 07 ianuarie 2013 12:24

Nicolae Badea l-a ironizat pe Il Luce după ce antrenorul Şahtiorului i-a cerut preşedintelui lui Dinamo să-i lase locul lui Ionuţ Negoiţă.

Dinamoviştii se atacă între ei, chiar şi cei care se cunosc din studenţie, cum este cazul preşedintelui CA al "cîinilor", Nicolae Badea, şi antrenorului lui Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu. Cu o carieră prodigioasă în Ştefan cel Mare, Il Luce a găsit soluţii pentru salvarea clubului: "Eu cred că Badea şi Copos ar trebui să lase locul altora mai tineri, mai doritori, poate ei au obosit. Ca să iasă din situaţiile actuale, cluburile respective au nevoie de oameni noi, cu un alt tip de organizare".

Oficialii roş-albilor cred că aceste declaraţii vin ca urmare a vizitelor lui Ionuţ Negoiţă la meciurile Şahtiorului din grupele Champions League, întîlniri facilitate de unchiul acţionarului dinamovist, Constantin Anghelache, acesta fiind prieten vechi cu Mircea Lucescu.

Nicolae Badea a replicat ieri pentru Gazeta Sporturilor: "Cînd Mircea Lucescu se va hotărî, îi las cu plăcere locul, chiar dacă nu este nici nou, nici foarte tînăr! Să spună ce înţelege prin noi, el şi mai mulţi sau cum? Sincer, nu ştiu la ce loc se referă, poate la cel de la Computerland! Eu l-aş putea lăsa pe George Copos, e mai tînăr decît mine, nu mai vrea să investească la Rapid şi poate va găsi o nouă provocare la Dinamo. Parafrazîndu-l pe Mircea Lucescu, Sir Alex Ferguson e cam în vîrstă şi poate ar trebui să lase locul unor oameni noi, din estul Europei! S-o fi plictisit şi Ferguson, iar Lucescu ar fi şi foarte nou la Manchester. Referitor la oamenii tineri, există Ionuţ Negoiţă şi Dragoş Săvulescu în acţionariat".

Dinu: "Lucescu sper să nu aibă alte interese!"
Cornel Dinu i-a luat apărarea lui Nicolae Badea şi a comentat reacţiile lui Lucescu: "Mă surprinde că tocmai un om care, incontestabil, ştie ce înseamnă forţa unei echipe de management şi de fotbal propune drept măsuri singulare eventuali profeţi salvatori care nu au nimic în comun cu realitatea şi cu istoria fotbalului în lume. Nu vreau să cred că e vorba de cu totul alte interese decît binele lui Dinamo! Badea are experienţa unui om care a participat ca persoană de decizie în ultimii 15 ani şi care a investit cel mai mult, singurul lucru care i s-ar putea reproşa fiind că în unele momente a fost prea cumsecade, avînd încredere în patima incontestabilă a celor din jur de a îi fi bine lui Dinamo. De multe ori trebuie folosite mijloace de austeritate bine gîndite".

"Nicolae Badea este preşedintele care a participat la cele mai multe partide şi cunoaşte situaţia clubului de decenii, deci este cel mai potrivit în funcţia pe care o ocupă" (Cornel Dinu, administrator delegat Dinamo)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

"Bonetti nu a fost corect!"
Cristian Bălgrădean, ţinut pe tuşă de Bonetti deoarece era considerat copilul lui Ioan Andone, şi Srgian Luchin, rezervă multe partide, au vorbit despre relaţia cu fostul antrenor. "Stau şi rezervă, şi în tribună dacă trebuie, dar dacă ăla a fost motivul pentru care că m-a scos din poartă, că am nu ştiu ce prietenie cu domnul Andone... Nu mi s-a părut corect", a spus Bălgrădean. "Am suferit, m-a afectat atunci tot ce era în jurul echipei", a zis şi Luchin la DolceSport.

Transferuri de la Dinamo II

Din lipsă de fonduri, dinamoviştii şi-au făcut o listă cu posturile unde au nevoie de dubluri. Mai exact, lui Cornel Ţălnar îi trebuie un fundaş stînga, un stoper şi un mijlocaş central. Pînă cînd se vor face achiziţii, antrenorul a decis să promoveze patru tineri de perspectivă de la echipa secundă a clubului: stoperul Marius Ioniţă şi mijlocaşii de creaţie Raphael Stănescu, Alin Roman şi Dorin Rotariu.

Inbox:
- Dinamoviştii se vor reuni miercuri, joi urmînd să facă vizita medicală. Pînă pe 15 ianuarie, cînd se pleacă în Poiană, jucătorii se vor antrena în cantonamentul de la Săftica.
- Cristi Pulhac încă nu ştie ce va face din vară, fundaşul stînga care a intrat în ultimele şase luni urmînd să poarte o discuţie cu şefii la finalul săptămînii.
- Victor Becali: "În Giuleşti mai sînt contracte mari, dar la Dinamo nu. Nici Cătălin Munteanu, nici Alexe, care este jucătorul cel mai important de acolo, nu au salarii foarte mari".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
icstream
icstream  •  08 Ianuarie 2013, 07:44

Ce cioară borâtă. Pai ce legatura are? Poate doar dacă Manchester ar fi fost in pericol sa pice in Liga a II-a sa se fi potrivit gluma asta de ţigan. Au ţiganii niste glume...

andystar
andystar  •  07 Ianuarie 2013, 22:38
Postat de lollol pe 07 Ianuarie 2013, 22:30

da voi care jucati cu soarele pe piept 20 de ani inainte sa apara dinamo si steaua ce sunteti?:))

EI NU ISI CUNOSC NICI PROPRIA ISTORIE SARACII DE EI ! ORICUM NU MAI E MULT SI SE DESFIINTEAZA PENTRU CA NIMENI NU SE INTERSEAZA DE O SA MIZERIE DE ECHIPA SI GALERIE !

cpt.ahab
cpt.ahab  •  07 Ianuarie 2013, 22:34

Kermit, ce-ar fi sa iei locul lui Sergiu Nicolaescu? La Dinamo o masura buna de management auster ar fi descotorosirea de Cornel Dinu, consumator complet inutil de resurse!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează