FOTBAL  »  LIGA 1  »  

Badea: "McKain la Dinamo? Întrebaţi-l pe el"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 februarie 2008 00:00

Conform dinamovisti.ro, preşedintele CA al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat că şefii din Ştefan cel Mare se vor hotărî dacă îl vor pe McKain la Dinamo abia după ce fundaşul australian îşi va face publică opţiunea sa.

Totuşi şeful "cîinilor-roşii" a spus că tehnicienii Dinu şi Ţălnar nu au solicitat, pînă în acest moment conducerii să încheie transferul lor.

“McKain la Dinamo? Întrebaţi-l pe el dacă vrea să vină sau nu. Nu ştiu dacă îl dorim pe McKain, pentru ca mie nu mi-a venit nici o cerere din partea antrenorilor în legatură cu acest fotbalist, dar poate ca această cerere e pe drum”, a declarat Badea pentru Fanatik.

 

Playtech: ȘOC! Putin, pus la pământ de SUA. Decizia istorică luată ACUM! E INCREDIBIL


Comentarii (2)
 •  04 Februarie 2008, 21:54

BANI PE NET FOARTE SIMPLU ! SA NU CREZI CA POTI CASTIGA MILIOANE,DAR MINIM 200 $ TOT CASTIGI LUNAR!!!CREDE-MA!ASTA FAC DE 1 AN SI MEREU CASTIG MINIM 200$ NEFACAND MARE LUCRU! TREBUIE SA ACCESEZI LINK-ul : http://bux.to/?r=cosssty, SA ITI FACI CONT(DUREAZA 1 MINUT) SI APOI SA INTRI IN "SURF ADS" SI SA ACCESEZI TOATE RECLAMELE DE ACOLO-20 LA NUMAR(FIECARE DUREAZA CATE 30 SECUNDE).POTI SA VEDEZI LIVE CATI BANI ITI INTRA IN CONT.cONVINGE MAI MULTE PERSOANE SA INTRE PE LINKUL TAU SI ASTFEL SI ACCESARILE LOR ITI VOR ADUCE SI TIE BANI!!!NU VEI REGRETA!

 •  04 Februarie 2008, 21:16

Nu o sa te imbogatesti dar 2-300$ pe luna tot faci.Tot ce trebuie sa faci e sa intri pe urmatorul link: h t t p : / / b u x . t o / ? r = g e p e t o da fara spatii intre litere tre sa le uniti , am scris asa k altfel nu ma lasa astia sa public comm.dupa ce intri iti faci cont dureaza un minut , apoi dai la S u r f A d s sus si vezi k ai vreo 20 reclame .intri pe fiecare dai click si vezi k stanga sus incepe o numaratoare inversa de la 30 la 0, de4ci dureaza 30 sec la fiecare reclama.dai la toate reclamele odata pe zi.dupa ce iti faci cont vei primi un mail cu linku tau personal pe care il poti da pe net mai departe si pt fiecare pers care intra sisi face cont pe linku tau vei primi bani la fiecare clik al lui pe vreo reclama.k sa vezi cati bani ai facut dai la My Stats. Baftos la toti nu va costa nimik sa incercati!!! la completare formularului pt inregistrare , completati toate campurile inclusiv cel cu paypal ,unde este indicat sa va puneti aceeasi adesa de mail

Vezi toate comentariile (2)
Comentează