FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEŞ - RAPID, MÎINE, 19:00, GSP TV ŞI FAZE VIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Badea: "Ne gîndim doar la fotbal, dar nu putem să ne ascundem de problemele din conducere"

Articol de GSP - Publicat luni, 20 aprilie 2009 00:00

Tehnicianul echipei FC Argeş, Ionuţ Badea, susţine că jucătorii piteşteni nu se pot delimita de problemele pe care patronul clubului, Cornel Penescu, le are în această perioadă cu justiţia:

"Încercăm să ne gândim doar la fotbal, însă nu putem să ne ascundem de problemele din conducere. Indiferent de ce se va întâmpla în acest scandal cu domnul Penescu, şi cu repercusiunile ulterioare, noi trebuie să jucăm cât mai bine în acest final de campionat.

Obiectivul nostru este unul din primele 7 locuri în clasament, însă în momentul de faţă este doar unul teoretic, deoarece jocul nostru lasă mult de dorit", a spus Ionuţ Badea.

Sursă: NewsIn

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
williamfaulkner
williamfaulkner  •  20 Aprilie 2009, 19:32

Exact. Misu are dreptate. Toata lumea zice ca Argesul a cumparat arbitrii, dar nimeni nu e-n stare sa spuna ce meci a castigat Argesul cu arbitrii. Pana si acelea patru despre care a vorbit DNA-ul sunt doua infrangeri ale lui FC Arges si doua egaluri pe teren propriu. Sunteti nedrepti cu o echipa care a jucat un fotbal superb in tur. Daca FC Arges ar fi retrogradata, voi veti fi primii care aveti de pierdut. V-ar conveni in schimb in campionat inca o echipa care joaca un fotbal anost?

 •  20 Aprilie 2009, 16:33

Hai Argesul,curaj baieti,lasati-i pe ”specialistii” de de site in pace, jucati fotbal sunteti o echipa buna!Detractorii astia sa spuna in ce meciuri a fost favorizata Argesul,cu caseta in fata si apoi discutam.Vrem victorie cu Rapidul!

 •  20 Aprilie 2009, 16:01

Eu nu stiu de ce mai joaca Argesul ... pana acum trebuia exclusa din campionat, retrogradata ... s-a creat un precedent extrem de periculos. Acum chiar daca Dinamo sau Steaua vor mitui arbitri, nu vor fi nici macar depunctate.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează