FOTBAL  »  LIGA 1  »  UN NOU EPISOD COMIC

Badea rîde în continuare de Copos: "Staţi liniştiţi, nu se scufundă planeta!"

Articol de - Publicat luni, 14 iunie 2010 00:00

Nicolae Badea s-a amuzat azi din nou pe seama lui George Copos, chiar cînd îl prezenta publicului pe Ioan Andone, noul antrenor al roş-albilor.

 

"Staţi liniştiţi, planeta nu se va scufunda, aşa cum tot anunţă Nostradamus din Giuleşti!", a exclamat azi preşedintele CA al dinamoviştilor.

În ediţia de azi a Gazetei, Badea îi mai trimisese o săgeată prietenului său: "Văzîndu-l sîmbătă, cînd i-a prezentat pe Şumudică şi pe Dinu Gheorghe, l-am întrebat pe George dacă nu cumva s-a deschis stagiunea de vară la Teatrul Giuleşti şi este piesa <Take, Ianke şi Cadîr>".

Playtech: BOMBĂ! Câți bani primește Monica Gabor după divorțul de Mr. Pink. Surpriză colosală, nimeni nu se aștepta la asta


Comentarii (2)
pancone51
pancone51  •  14 Iunie 2010, 21:00

cainele moare de drum lung si badea de grija altuia dupa ce ca e urat mai este si prost sa-si vada de maidanezii lui si sa le puna botnita sa nu mai dea iama prin baruri ,fzr1923

dutchy
dutchy  •  14 Iunie 2010, 20:12

bahhhh badeo lasa katerinka....faceti ceva cu dinamo ca suntem in prapastie,schimbati toti jucatorii,schimbati mentalitatea echipei,daca unu e lichea se dau si ceilalti dupa el,aduceti baieti seriosi.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează