FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Badea şi Taher ar putea băga Rapidul în insolvenţă!

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 16 noiembrie 2012 09:58

Problemele pentru George Copos sînt din ce în ce mai mari. Condamnat la 5 ani de închisoare în "Dosarul transferurilor", patronul Rapidului este chemat din nou la tribunal, de această dată pentru insolvenţa clubului.

La mijlocul clasamentului în Liga 1, Rapidul trece prin mari probleme şi din alte motive. Griro Bucureşti, firma iordanianului Fathi Taher şi a lui Nicolae Badea, a depus pe 9 noiembrie la Tribunalul Bucureşti o cerere de deschidere a procedurii insolvenţei la SC Fotbal Club Rapid.

"A fost depusă cerere de insolvenţă la Tribunalul Bucureşti pentru o datorie de aproape 500.000 de euro", a spus Nicolae Badea pentru sursazilei.ro. 

În acest proces firma este reprezentată de societatea de avocatura Badea, Popa şi Asociaţii, casa care reprezintă de cele mai multe ori şi clubul Dinamo. Primul termen al procesului este 5 februarie. Datoria de 500.000 de euro datează din 2008. 

Pe lîngă această datorie, Rapid mai are datorii de peste 7 milioane de euro către omul de afaceri, Fathi Taher, care a anunţase în 2008 că va prelua clubul giuleştean. 

"Rapid trebuie să se decidă, ori plăteşte ori se va recurge la acţiunea legală judecătorească. Din câte ştiu eu, în etapa de conciliere părţile nu s-au înţeles şi conform normelor legale acţiunea în instanţă este inevitabilă. Este vorba de o datorie de sub 500.000 de euro pe care Rapidul o are către societatea Griro", a mai spus acţionarul dinamovist pentru sursa citată.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (57)
dihorul
dihorul  •  19 Noiembrie 2012, 14:30
Postat de dumas81 pe 16 Noiembrie 2012, 15:36

Dl. Copos faceti doar rau echipei si noua cei ce iubim acest club, iesiti odata si spuneti ce faceti, vindeti...OK iesiti in mass-media si spuneti atatia bani vreau eu, astea sunt datoriile clubului, catre stat catre jucatori catre angajati...sau daca ramaneti faceti acelasi lucru spuneti acest lucr raspicat...si terminam nebunia...stam intr-o stare de neliniste si incertitudine ca intreaga societate dar nu ne putem pacali, echipa este azi in situatia unui salariat cand abia se taraste pana la ziua de salariu iar ziua de salariu este trecuta cu rosu in calendar si este motiv de bucurie pt intreaga familie la noi este mai simplu ne bucuracm de o mica victorie dar neajunsurile sunt fff mari

Bravo!

dihorul
dihorul  •  19 Noiembrie 2012, 14:29
Postat de andystar pe 16 Noiembrie 2012, 18:51

DACA COPOS PLEACA SA-U INTRA LA PARNAIE ,RAPID SE DESFINTEAZA ! ASTA 100 LA SUTA VA FI ASA !

Alt analfabet de la stelemeaua. Nu va ajunge Beeeecali?

bilaro
bilaro  •  19 Noiembrie 2012, 10:55
Postat de rigon pe 16 Noiembrie 2012, 11:20

"Oricum, personal, nu-mi place sa vad cum un om care a dat din buzubarul lui niste bani, ajunge si la puscarie, si e gasit chiar el, vinovatul !" Omule, sunt rapidist, dar ma faci sa rad. Din buzunarul lui ? Dosarul "Loteria" iti spune ceva ? Preturile la care a achizitionat hotelurile (mai ales cele din Poiana) le cunosti ? Cum a luat UMEP-ul, stii ? Daca justitia si-ar face treaba in tara asta si ar controla privatizarile la sange, macar la cativa "patroni" de cluburi din Liga 1 (Copos, Badea, Jiji, Borcea, cei doi Niculae, Paszkany, etc), am avea bani sa ne platim datoriile la FMI si ne-ar si ramane !

:)) Chiar daca pe undeva ai dreptate, trebuie sa te contrez ! :)) ... Sa furi o gaina, esti gainar..La puscarie ! .... Daca furi o fabrica, te numesti om de afaceri ! :)) ... Iar in ceea ce-l priveste pe dl Copos, nu pot sa spun decat ca este un haiduc! A luat de la statul imbuibat si prost manager, si adus in Giulesti ! :))

Vezi toate comentariile (57)
Comentează