FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

Badoi da, Vitca nu

Articol de GSP - Publicat luni, 28 mai 2007 00:00

 

Transferul giulesteanului se va realiza dupa "dubla" cu Slovenia, in timp ce venirea galateanului e ca si compromisa.  Steaua este in plina campanie in ceea ce priveste achizitiile de jucatori. Dupa ce Gurita a devenit si in acte stelist, urmatoarea tinta a trupei din Ghencea este Badoi. Acesta va fi lasat de Copos sa plece, insa tranzactia se va realiza dupa meciurile Romaniei cu Slovenia, mijlocasul fiind selectionat pentru cele doua intilniri. Acest lucru l-a confirmat ieri chiar jucatorul. "Sa lasam sa treaca aceste partide cruciale pentru nationala si apoi vom avea timp sa discutam despre tot", a spus Badoi.

In schimb, un alt transfer asteptat de fanii Stelei, Cosmin Vitca, e pe punctul de a pica. Jucatorul a fost in Bucuresti saptamina trecuta, insa conducerea Stelei nu l-a cautat pentru a semna contractul, a tergiversat negocierile, dupa care presedintele Argaseala a declarat: "Nu ne-am inteles cu Otelul pentru Vitca si pina nu cad de acord cele doua cluburi, tranzactia nu poate fi incheiata". Steaua ar trage de timp premeditat in cazul Vitca, tocmai pentru a nu mai realiza transferul, Olaroiu dorindu-l in continuare foarte tare pe Marius Popa.


N-a strigat contra Stelei
O intimplare petrecuta duminica seara, la sarbatoarea Rapidului de pe propriul stadion, de dupa cucerirea Cupei, sustine faptul ca Badoi e ca si transferat la Steaua. In momentul in care galeria giulesteana a chemat toti jucatorii sa scandeze trivialitati impotriva trupei din Ghencea, singurul fotbalist care n-a urmat indemnul a fost chiar Badoi. In schimb, Buga a fost printre cei care au strigat contra Stelei.

Gurita egal 100.000 de euro
Ieri dimineata, Valeriu Argaseala si directorul general al Farului, Ion Marin, au semnat actele prin care Mihai Gurita a devenit jucatorul Stelei. Gigi Becali va plati 100.000 de euro in schimbul atacantului de 34 de ani si jumatate, care va fi fotbalistul ros-albastrilor pentru urmatoarele doua sezoane. Gurita a pozat ieri cu fularul Stelei la git si a anuntat obiectivele sale: "Sa prind postul de titular in Ghencea, iar echipa sa cistige titlul si sa se califice in Champions League".

Bicfalvi pe 5 ani
Managerul general al Jiului, Ioan Sdrobis, a anuntat ieri ca mijlocasul Eric Bicfalvi (19 ani) va semna un contract pe 5 ani cu gruparea din Ghencea. "Nu puteam sa-i frinez viitorul, nelasindu-l sa plece. Eric are ceva din Radoi, dar si din Ilie Balaci, el nu munceste fotbalul, ci are fantezie si larghete tehnico-tactica. Mintea i-a dat-o Dumnezeu, talentul si tehnica i le-a daruit natura, nu-i mai ramine decit sa munceasca la capitolul fizic", a declarat Sdrobis.

 

Playtech: Pozele pe care Andreea Marin le-ar vrea ŞTERSE! Cum poza vedeta când era tânără, sigur nu ştii de aceste imagini


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează