FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Bădoi: "Nu mai am loc la Craiova. Dacă eram mai tînăr, rămîneam"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 iunie 2010 00:00

Valentin Bădoi, care în toamnă a semnat un contract valabil până la finalul sezonului cu Universitatea Craiova, pentru a suplini absenţa lui Ovidiu Dănănae, care era accidentat, a declarat, miercuri, că vârsta sa este nepotrivită pentru proiectul grupării oltene.

"În toamnă am semnat un contract valabil până la finalul campionatului. Nu ştiu dacă aş mai fi continuat cu Craiova. Poate dacă aş fi fost mai tânăr aş fi rămas, dar la vârsta pe care o am e greu. La Craiova sunt mulţi puşti foarte valoroşi şi se doreşte formarea unei echipe cu mulţi tineri, nu cred ca aş mai fi avut loc.

Pentru mine a fost o perioadă frumoasă, m-am simţit bine la Craiova, păcat că echipa nu a avut rezultate mai bune. Chiar mă bucur că am jucat la Universitatea Craiova", a spus Bădoi, în vârstă de 35 de ani, conform Mediafax.

Valentin Bădoi a afirmat că şi-ar fi dorit să aibă un sezon mai bun la Craiova. "Mi-aş fi dorit şi eu să fie un sezon mai bun, dar atât s-a putut. Cred că au fost mai multe cauze. Pornind de la arbitrajele care ne-au privat de cel puţin cinci - şase puncte, până la ghinionul pe care l-am avut. Să nu uităm ce ocazii am ratat în unele meciuri şi cum am primit de mai multe ori gol în minutele de prelungire. Mă aşteptam să fie mai bine, însă la orice echipă apar astfel de perioade grele, care nu pot fi ocolite", a completat Bădoi.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
 •  02 Iunie 2010, 20:00

IESI LA PENSIE BADOI TRADATORULE NU TE VOM UITA NICIODATA AI TRADAT RAPIDU PT BANI SI TE-AI DUS LA OII. ASA ITI TRBUIE X) RAPIDU TE-A SCOS DIN ANONIMAT SI TE-A FAQUT FOTBALIST SI U ASA AI MULTUMIT RAPIDULUI

gazistu
gazistu  •  02 Iunie 2010, 19:05

hai la gazu, insa aici concurezi cu nohai si kracochvil pt postu de fundas dreapta si cu munteanu pt mijlocas reapta, munteanu e singurul mijlocas drepta de meserie, si esti cu 2 clase peste el..doar ca nai viteza lui...

 •  02 Iunie 2010, 18:14

Bravo Vali pentru aceasta acceptare a situatiei. Un australian spunea ca cel mai important lucru pentru un jucator este sa fie sanatos la sfarsitul oricarui meci. Ca a fost mai bun, sau mai rau ( meciul ) pana la urma va conta mai putin...Multumim pentru ce ai facut la Stiinta si succes in continuare !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează