FOTBAL  »  Superliga  »  RAPIDISTI.RO

Bădoi: "Rapid reprezintă cea mai frumoasă perioadă din cariera mea"

Articol de GSP - Publicat marti, 11 martie 2008 00:00

Fostul mijlocaş rapidist, Valentin Bădoi, în prezent jucător al formaţiei Poli Timişoara, a acordat un interviu pentru rapidisti.ro. Citeşte ce spune fotbalistul de 32 de ani:

- Vali, cum a fost meciul cu Rapid? Ce ai simţit în momentul în care fanii giuleşteni te-au înjurat? Te aşteptai la o asemenea primire?
- Mă bucur că am cîştigat, e normal, sînt la Timişoara acum şi îmi doresc să am rezultate aici. Sincer, mă aşteptam să fiu înjurat, ăsta este şi motivul pentru care nu am ieşit cînd băieţii au inspectat gazonul. Chiar dacă atmosfera a fost una ostilă, mă bucur că m-au primit aşa. Asta înseamnă că m-au iubit, că am făcut lucruri bune în Giuleşti şi că le-a părut rău că am plecat.

- Dacă ar fi să numeşti două momente, cel mai frumos şi cel mai urît moment trăit la Rapid, care ar fi?

- Cel mai frumos moment la Rapid? Nu aş putea numi doar unul, pentru că toată perioada petrecută în Giuleşti a fost frumoasă, cea mai frumoasă din cariera mea. Am cîştigat tot ce puteam cîştiga pe plan intern: campionat, cupă, supercupă, iar bonusul, dacă îi pot spune aşa, a fost prestaţia în Cupa UEFA, nu e puţin lucru să ajungi unde am reuşit noi să ajungem atunci. Era un grup frumos, cu nişte oameni extraordinari. Momente urîte la Rapid nu am avut. Mi-a fost extrem de greu în momentul în care am aflat că George Copos vrea să mă vîndă şi negocia deja cu Gigi Becali. Ei se înţeleseseră deja să mă vîndă, simţeam că nu mai sînt dorit. A fost extrem de greu pentru mine. Oricum, pot spune că cel mai urît moment al carierei mele a fost transferul la Steaua.

- Cum te simţi la Timişoara?
- Totul e bine aici, am regăsit plăcerea de a juca fotbal, de a mă antrena, după cea mai urîtă perioadă a carierei mele, la Steaua, unde nu jucasem 6 luni de zile. Atmosfera e foarte bună, m-am reîntîlnit aici cu jucători alături de care am evoluat şi la Rapid, mă refer la Aliuţă şi Karamian. Nu mi-a fost greu să mă acomodez. Publicul e la fel de frumos ca cel din Giuleşti, nu degeaba galeriile sînt înfrăţite.

- Ce crezi despre pasa neagră a Rapidului?
- Sînt jucători buni acolo, sînt convins că Rapid îşi va reveni. E greu pentru jucători să evolueze în condiţiile în care fanii îl fluieră pe Rednic, atmosfera asta îi afectează. Nu e normal ca Rednic să fie înjurat, el a venit să facă performanţă în Giuleşti, dacă va fi lăsat să lucreze cred că va reuşi să ajute Rapidul.

- Mai ţii legătura cu foştii colegi din Giuleşti?
- Da, normal, vorbesc mai ales cu Dani Coman, Buga, Emil Dică.

- Pe ce loc crezi că vor termina giuleştenii?
- Dacă Timişoara nu va reuşi o clasare pe primele două locuri, atunci îmi doresc să fie Rapid în faţă. Oricum, vreau ca Rapid să fie în faţa Stelei în clasament.

- Vali, o ultimă întrebare. După ce ai văzut reluările la faza golului timişorean, poţi spune dacă mingea a ieşit sau nu din teren înainte să centrezi?
- Am văzut o mulţime de reluări, am citit şi prin ziare păreri, nu ştiu, nu pot spune exact. Da, s-ar putea spune că mingea a ieşit, dar nici una dintre reluări nu arată clar asta, nu poţi fi sută la sută convins că balonul părăseşte suprafaţa de joc.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează